Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pöllöpaita vanhasta neuleesta

Ihanaa olla äiti! Ihanaa, kun saaa ommeltua pojalle jotakin kivaa!


Isomummo Suomesta lähetti Dominicille ruskeat Name it! -neulehousut, eikä meillä ole oikein mitään sopivaa yläosaa housuihin. Syksykin jo alkoi ja tarvitaan lämpimämpiä vaatteita, varsinkin kun meillä lattiat ovat tosi kylmät. Housut ovat 74-senttiset ja huomasin niiden olevan sopivat pojalle. Niin hurjaa vauhtia hän on kasvanut.


Vetäisin puseron kaavat omasta hatusta. Idea pöllöön tuli ihanasta Ruttunuttu-blogista, joka antaa inspiraatiota iloisiin poikien vaatteisin.


Leikkasin vanhan neuleeni palasiksi niin, että käytin hyväksi myös resorit. Kaula-aukkoon ompelin alkuperäisen puseron v-kaula-aukon. Oli kivaa ommella jotakin näin nopeaa ja helppoa! Nyt tuli ihan innostus ommella enemmänkin helppoja perusvaatteita syksyyn. 


Dominicin kaverina on lampaantaljasta tehty wanha nalle.

9 kommenttia:

 1. Dominic on kasvanut todella nopeasti ja on aina kuvissa, ihanan iloinen poika! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana poika ja ihanan neuleen olet ommellut :) Juuri samanlaista tyyliä, mistä itsekin pidän lastenvaatteissa.

  VastaaPoista
 3. Dominic on kyllä yx hurmuri jo syntyessään.

  VastaaPoista
 4. Poikaa ei meinaa tunnistaa samaksi, ettei vain olisi markkinoilla vaihtunut...on niiiiin paljon muuttunut kasvoiltaankin. Tosi söpöliini on ja IHANAN PÖLLÖPAIDAN OMISTAJA.
  t:Päivi

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus mikä poika:) ja pöllöpaita tosi hieno, hienoa miten teet vanhasta uutta! -Anna-Sofia

  VastaaPoista