Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Raitapöksyjen tuunaus


Eilisestä innostuneena olisin tahtonut tänäänkin ommella jotakin pojalle, kun Michilandiassa on hiljaista, mutta kaikkien muiden kiireiden takia en saanut aikaan juuri mitään. Sain leikattua yhden collegepaidan osat, mutta nyt mietin, millaisen kuvan applikoisin siihen. Nämä housut saivat vähän tuunausta osakseen. Dominic on ollut pitkä ja laiha vauva, joten nämä kivat raitahousut jäivät käyttämättä. Ne olivat liian löysät. Nyt kun Dominic on saanut lihaa luiden ympärille, housut ovat sopivat vyötäröltä, mutta liian lyhyet. Housuissa ei ollut alunperin lainkaan resoreita.  Ratkoin lahjesaumat, jotta sain lisää pituutta ja sitten ompelin punaiset resorit lahkeisiin. Toiseen lahkeeseen ompelin bambimerkin. Nyt saivat housut lisää käyttöikää ainakin pari kuukautta.

Nyt Dominic vetelee hirsiä ja minä aion mennä suunnittelemaan Michilandiaan yhtä kevätuutuutta!

3 kommenttia:

 1. Kivoja noi sun vaatetuunaukset! Ja järkevää myös, saa vaatteet aika paljonkin lisäaikaa, kun pienet kuitenkin kasvaa sen verran nopeasti.

  Dominic on kyllä ihan mahdottoman suloinen pieni poika! <3

  VastaaPoista
 2. Dominic on varmaan tosi söpö noissa raitapöksyissään.

  VastaaPoista
 3. Kanaset tuli ke,juuri pääsiäisen alla. Kiitos! Ihania!! Seija Kajaanista

  VastaaPoista