Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pikakuulumisia

Olen aivan rätti, sillä olen ommellut joka yö noin kahteen saakka. Kukaan ei pakota, mutta inspiraatio on suuri! Kun saan pojan nukkumaan, on pakko vielä tulla työhuoneeseen ja siinähän se aika sitten vierähtää. Aamulla ei kuitenkaan saa nukkua pitkään, kun Domskuli jo herättelee pinnasänkynsä laidalla roikkuen.

Olen tehnyt keskiaikaisia hyypiöitä lisää ja pieni jännitysmomentti tulikin, kun en ollut saanut virallista vahvistusta siitä, onko minut hyväksytty keskiaikatapahtumaan vai ei. Lopulta otin suoraan yhteyttä järjestäjään ja sainkin heti sähköpostia ja tuhannet pahoittelut, kun olivat unohtaneet ilmoittaa minulle, vaikka olivat kuulemma toivoneet jo monta vuotta, että hakisin tapahtumaan. Nyt en ole turhaa väkertänyt hyypiöitä.

Pari viime yötä on mennyt ommellessa pojalle vaatteita. Olen taas tapani mukaan käyttänyt myös vanhoja vaatteitani. Klikatkaa oikeassa sivupalkissa olevia Instagram-kuvia ja näette, mitä olen puuhaillut täällä.

Domskulin sanavarastokin kasvoi eilen ja tänään: pää (leipää), huu (niin sanoo pöllö), mörinää (niin sanoo possu).

Vanhoja sanoja ovat: mamma (tarkoittaa äiti), pappa (tarkoittaa isi), äiti, aituu (tarkoittaa kaikkea), ääppäti (mitä ihmettä se tarkoittaa?) auto, ai ettaa (hay esta, alli esta eli tuolla/täällä), tiito (kiitos), tetti (keksi), anna, tita (frutita eli hedelmiä).

Chilessä loppuivat kesälomat ja koulut alkoivat tänään.

Tämän postauksen kuvat: klikatkaa Instagram-kuvat isommiksi ;)

2 kommenttia:

  1. Paljonpa poika jo puhuukin...en tuo kyllä ihanaa aikaa..:)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita poikasi saa käyttää :) Olet kätevä ja taiteellinen! Kiva, että pääsit keskiaikatapahtumaan, varmaan saadaan kuulla sieltä taas mielenkiintoisia juttuja ja nähdä ihania 'hyypiöitäsi'. Kyllä sitä jaksaa ihmeitä, kun on mieleistä puuhaa. Tsemppiä!

    VastaaPoista