Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Neljäs hääpäivämme

Missä maassa, millä tähdellä kohtasimme? Missä metsässä huojuimme? Millä niityllä kasvoimme kukkien rinnakkain? Kulkivatko sielumme samojen usvien läpi, saman ikävän kantamina ja nyt tällä tähdellä, tällä polulla kohdatessamme, sielumme samaa sukua löysivät levon toisissaan.
(Maaria Leinonen)
Neljä vuotta sitten menimme naimisiin Suomessa. Meidät vihittiin vanhassa puukirkossa järven rannalla. Oli ihana ilma ja onnistuneet häät. Kirkossa seremonian piti luterilainen venezuelalainen pappi suomeksi ja espanjaksi. Juhla pidettiin maatilalla, jossa suurin osa vieraista myös yöpyi. Juhlassamme soi klassinen musiikki viululla ja pianolla. Seuraavana aamuna saunoimme koko porukan kanssa savusaunassa, lilluimme lämpimässä paljussa ja uimme järvessä sekä söimme upean aamiaisen. Meille jäi hieno muisto yhteisen elämämme tärkeimmästä juhlasta.
Häävalssimme:

Vie minut vietellen vierelles sun, leijaillen keinuta varttani mun. Silmissäin varmaankin rakkauden näät. Sinun ja minunhan nää ovat häät.
Valtavan riemun nään silmissäs sun, leikiten nauramaan saathan sä mun. Aikojen loppuuun sä vierellein jäät, sinun ja minunhan nää ovat häät.
Rakastan, rakastan, rakastan sua. Uskothan, uskothan, uskothan mua! Uniini saakka sä sieluuni näät, sinun ja minunhan nää ovat häät.
(Puurtinen-Helminen)

Ja nyt neljä vuotta avioliitossa olleena lainaan Arno Kotron sanoja:

" Vedit minut mukaasi huikeaan hulluuteesi, mielettömiin maailmoihisi.
Vai oliko se päinvastoin? Yhtä kaikki, siellä ollaan."

18 kommenttia:

 1. onnea,rakkautta,iloa ja siunausta sylintäydeltä!!
  ihana kuva,ihana pari<3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis postaus!!! ONNEA täältäkin sylin täydeltä! Pitäkää huolta toisistanne!!!

  VastaaPoista
 3. Liikuttava postaus, olette kaunis pari. Häännekin olivat ihanat! Onnea!

  VastaaPoista
 4. Kyynel tuli silmä kulmaan, kuin luin oli niin ihan. Kaunis kuva ihan pari niin suloien. Onnea paljon päiville tuleville. Toivoo: Nukkekoti Jie/Taina Oulu

  VastaaPoista
 5. Voi onnea teillekin hääpäivästä! Olette todella kaunis pari. Ja kiitos kun kävit laittamassa postia. Palaan peikkoihin ensi viikolla, katsotaan jos löytäisimme peikon tänne minulle. Olisi todella kiva jos siitä saisi sellaisen joka kestää sateet ja paisteet. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Happy aniversary day! May you have more happier times, with your big family! Send you a lot of thoughts, Kaori

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista, tulipa hyvä mieli:)
  Thank you Kaori!

  VastaaPoista
 8. Minäkin blogiisi löysin, onnea ja mukava oli lukea kauniita runoja!

  VastaaPoista
 9. Mukavaa kun vierailit blogissani.
  Ihana postaus..
  Palaan tänne uudestaan..

  VastaaPoista
 10. Onnittelut =)!
  Eka kertaa tulin tänne Vaaralan Krisse plokin kautta. Ihastuin sun peikkoihin ja tonttuihin!!! Kerran lainasin kirjastosta kirjan, jossa kerrottiin miten sukkahousuista tehhään tonttu, mutta oli todettava, etten osaa...turha kai yrittää.

  VastaaPoista
 11. Ihana postaus!
  Sydämelliset onnittelut teille!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut teille!!!!

  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 13. Onnea vielä minultakin. Kivasti ovat häänne sujuneet. :) Itselläni lähestyy 40v. hääpäivä huimaa vauhtia, ihan muutaman päivän päässä se on. Miten ihmeessä olemme kestäneet toisiamme noin kauan?? Sitä nykyään mietinkin aika usein. :D Mutta teille kaikkea ihanaa elämääne :)

  VastaaPoista
 14. Selma, 40 vuotta on pitkä aika...ei ihme, jos joskus tulee mietittyä tuollaisia;) Kyllähän neljään vuoteenkin jo mahtuu sitä ja tätä, mutta onneksi suurimmaksi osaksi vain hyvää!

  VastaaPoista
 15. Tuo Maaria Leinosen runo on huippu, yksi suosikkejani!

  VastaaPoista