Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 4. elokuuta 2009

Koiraperhe tarkastuksessa

Tällaisissa tunnelmissa kyyhkyläiset Zara ja Yoda olivat viitisen kuukautta sitten. Siitä alkoi rakkaustarina, jonka seurauksena meillä on nyt kaksi ihastuttavaa pentua: Olivia ja Anastasia. Yodan rakkaus Zaraan kesti niin kauan, kunnes pennut tulivat maailmaan. Yoda ei halua tunnustaa pentuja omikseen ja niin Zarasta tuli yksinhuoltajaäiti. Pariskunta on kuitenkin ihan hyvissä väleissä keskenään, sillä Zara ei esitä vaateita Yodalle.
Tänään koko perhe oli sulassa sovussa Chilen Kennel Clubin tarkastajalla. Tämä eläinlääkäri olikin meille uusi tuttavuus, mukava nuori mies. Zara todettiin terveeksi ja kauniiksi emoksi, Yoda komeaksi pikkumieheksi ja pennut niin suloisiksi, että tarkastaja olisi itse tahtonut ostaa toisen niistä. Sanoimme, että pennut pysyvät meillä ainakin 6-kuukautisiksi asti, jolloin näemme, mitä niistä on kehittymässä. Toivottavasti voimme pitää ainakin toisen itsellämme, ehkä jopa molemmat;)
Chilen Kennel Club on nyt uusinut sääntöjään. Kaikki rekisteröidyt koirat on mikrosirutettava. Zaralla siru jo olikin niskassaan, mutta Yoda-parka sai sen tänään. Minun piti pitää Yodan päästä kiinni. Suljin silmäni, sillä tiesin, että piikki on paksu ja siru riisin kokoinen. Mitään puudutusta ei laitettu. Varauduin kauheaan kiljumiseen, sillä Yoda rääkäisee tosi helposti silloinkin, kun joku muu chihu vaikka tönäisee sitä. Yoda kuitenkin oli aivan paikallaan rimpuilematta, eikä se päästänyt pihaustakaan. Eläinlääkärikin totesi, että onpa "valiente" poika. Eli rohkea ja reipas! Minun pieni rohkea kirppuni! Eläinlääkäri sitten kysyi, että laitetaanko pennuillekin siru, mutta sanoin, että odotetaan vielä pari kuukautta, jotta kasvavat vähän vielä.

4 kommenttia:

 1. Hei, löysin just blogisi, ja selasin jo kaikki alusta asti :) Ihania chihuja sulla, ja muutenkin kauniita kuvia täällä!

  VastaaPoista
 2. hui piikitys on aina kurjaa!!!!ihana tuo yläkuva...niin romanttiset ilimeetki;)

  VastaaPoista
 3. Terveisiä Sammalmetsästä! Kiva kun tulit vierailulle, on aina kiva saada uusia ystäviä. Sinulla täytyy olla maailman suloisimmat koiravauvat, ovat ne niin söpöjä! Tule toistekin ja kerro kuulumisia sieltä puolen maailmaa.

  VastaaPoista
 4. Moikkis! Heitän sinua saamallani haasteella! Jos tahdot vastailla pikku kysymyksiin, käyppäs hakemassa haaste blogistani!

  Sulosia on koiruudet :D

  VastaaPoista