Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 24. joulukuuta 2009

Joulutervehdys Peikkokukkulan hunnilaumalta


Peikkokukkulalla eletään sahanpuruissa ja kovassa kiireessä. Joulunäyttelyn sain avattua sovittuna päivänä ja kyllä sitä ovat ihmiset ihastelleet. Siitä lisää kuvien kera heti, kun ehdin. Talomme kasvaa silmissä, siitäkin raporttia toivottavasti tässä joulun ja uuden vuoden välissä. Odottelemme myös kovasti vieraita Suomesta heti uuden vuoden jälkeen. Tervetuloa A & A!

---

Anteeksi teille kaikille, joiden sähköposteihin ja kommentteihin en ole ehtinyt vastata. Asia korjaantuu tässä viikon sisällä:)

---

Pidän viitisen päivää lomaa käsitöistä ja sitten alkaakin kova kolmen viikon rutistus Chilen suurimpaan populaaritaiteen tapahtumaan. Myytävää pitäisi riittää kahdeksi ja puoleksi viikoksi, mutta onneksi joulunäyttelyni päättyy ennen sitä, joten saan sieltä myymättömät tuotteet käsitaidetapahtumaan. Tänä vuonna tapahtuma onkin erilainen minun osaltani, sillä mieheni ei ehdi auttamaan minua, sillä hänen täytyy olla rakennuksilla. Onneksi mieheni siskon aikuinen tyttö voi tulla minulle töihin niiksi viikoiksi viime vuoden tapaan. Sillä tavalla en ole niin kiinni tapahtumassa. Siellä kun pitää olla klo 11-23 joka ikinen päivä.

---

Joulutunnelmasta meillä ei ole tietoakaan. Tänään jouluaattona työmiehet sahaavat ja nakuttavat vasaroillaan yläkerrassa. Mies järjestelee varastoa. Aurinko paistaa mukavasti, ei liian kuumasti. Joulukoristelua meillä ei ole kuistin valkoisia koristeita lukuunottamatta (ks. aiempi postaus). Kaupassa ei ollut edes pipareita. Kotona ja kuistilla kaikki paikat ovat täynnä ikkunoita ja ovia. Tällainen "joulu" tällä kertaa. Illalla sentään olemme menossa mieheni siskon luokse joulupäivälliselle.
---
Kiitos kaikille ystävilleni ja perheelle lähettämistänne joululahjoista! Muutama korttikin on ehtinyt perille ennen joulua. Paketit avaan huomenna aamulla, jännää!
---
Minäkin olen lähettänyt joulukortteja ja lahjoja, mutta en tiedä, ovatko ne ehtineet perille.
---
Tänään meinaan vähän järjestellä työpöytääni, vaihtaa lakanat, tehdä joulujäädykettä, kuunnella joulumusiikkia, pestä koirapyykkiä ja paketoida muutaman lahjan. Siinä jouluaattoni ohjelma. Yhdeksältä illalla lähdemme tuohon 15 kilometrin päähän mieheni siskon campolle. Siellä odottaa brasilialais-chileläinen joulupäivällinen.
---
Vielä kerran: Ihanaa joulua rakkaaseen Suomeen! Erityiset joulurutistukset teille muille ulkosuomalaisille, joille nämä päivät ovat vuoden muita päiviä haikeampia.

13 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua teille kaikille sinne peikkokukkulalle chilen taivaan alle! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua sinne peikkokukkulalle täältä Irlannista!

  VastaaPoista
 3. Ilmeistä on, että et ole saanut sähöpostiani...Hyvää Joulua kuitenkin täältä Lumisen sadun keskeltä, Muuratsalon tikasaarelta.

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloisia pikku tonttuja! Bambi ei milläään suostunut pitämään tonttulakkia päässään niin että olisin saanut kuvattua,mutta teidän hauvelit ovat näköjään mielellään tonttuja:-)
  Hienoa,että näyttely avautui ja on sujunut hyvin ja kiva kuulla,että talokin kasvaa.Mitä muuten kuuluu chileläis-brasilaiseen joulu-illalliseen?
  Hyvää Joulua myös täältä appelsiinipuun alta.

  VastaaPoista
 5. Hyvää Joulua Oulusta Mialle <3

  Ihania joulutonttuja on kuvassa...
  kyllä ovat söpöliinejä.

  VastaaPoista
 6. Lämmintä ja tunnelmallista joulua teille sinne kauas! Meillä on tänä jouluna vähän erilainen joulu, kirjoittelen siitä erikseen vaikka meilillä...

  VastaaPoista
 7. Ihanaa joulunaikaa sinulle täältä lumisesta Suomesta! Pakkastakin tänä aamuna yli 20 astetta.

  VastaaPoista
 8. Hyvää Joulua ja Onnekasta vuotta 2010 Peikkokukkulan väelle.

  VastaaPoista
 9. Tämän joulun suloisimmat tontut♥

  VastaaPoista
 10. Oikein hyvaa joulua sinne Peikkokukkulalle!

  Kylla oli ihania pikkutonttuja!

  VastaaPoista
 11. Rauhallista joulunaikaa sinne kauas Chileen lumisesta Suomesta! 20 asteen pakkanenkin paukkuu nurkissa.

  VastaaPoista
 12. Oikein Hyvää Joulua Peikkokukkulalle! Pirjo ja Asko ovat täällä meidän kanssa joulua viettämässä ja lueskelemme ihania blogisivujasi! Chihut on niin suloisia tonttuhatuissansa. Täällä on lunta ja pakkasta tänään -20! Terveisiä meiltä kaikilta teille molemmille ja hauveleille!

  VastaaPoista
 13. Hyvaa Joulua myos sinulle!
  Nama paivat ovat todellakin ne vuoden haikeimmat ja vain toinen ulkosuomalainen sen ymmartaa...

  VastaaPoista