Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 17. helmikuuta 2011

Silmät auki!

Anastasian pennut ovat tänään 11 päivää vanhoja. Kaksi pennuista avasivat silmänsä tänään.

Tämä plötkö on tytöistä suurin.


Tämä nuppunen ryppynaama taas tytöistä pienin.

Pikkuinen ryppynaama syntyi ensimmäisenä.


Tämä plötkö syntyi kakkosena, eikä meinannut mahtua ulos, kun oli muita isompi. Viimeisenä syntyi vaaleampi pieni tyttö. Se taitaa aukaista silmänsä huomenna.
---
Peikkokukkulan blogi ei ole muuttumassa pelkästään koirablogiksi, vaikka se nyt siltä saattaa tuntuakin. Näitä ihania pennuntuoksuisia hetkiä vaan ei raski jättää näyttämättä!


20 kommenttia:

 1. Kyllähän noita kelpaa katsella :DD

  VastaaPoista
 2. Juu kaikki pentukuvat vaan kehiin :D

  VastaaPoista
 3. Voi nyt hyvänen aika sentään! Miksi tällaisia suloisuuksia pitääkin olla, ihan sydän syrjällään täällä ihailen! :))))

  VastaaPoista
 4. Voi eikä mitä ihania kuvia!!!! Joo, laittele ihmees kuvia vaan niin saadaan elää mukana sitä pentuaikaa :) <3

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä suloisuuksia täällä onkaan. Ihania palleroita. Laita van koirista kuvia, tykkään juuri tuosta teidän rodusta, se on niin söötti. katselee ihan mielellään.

  VastaaPoista
 6. Ihanoita! Saa olla enemmänkin koiruliasiaa, ettei ainakaan tartte rajoittaa niistä kirjoittelua minun mielestä! :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Voi, että mitä ihania suloisuuksia sinulta täältä blogista löytyykään näin päivinä!! Suloisia koiravauvatuoksuja siellä varmasti koko talo on täynnä! Paljon iloisia ja riemullisia hetkiä pentujen parissa! Miten mammat jaksavat synnytyksen jälkeen? Siitä olisi mukava kuulla, etenkin kun Zara jouduttiin leikkaamaan.

  VastaaPoista
 9. Ihania pieniä palleroita <3 Sinun blogihan tämä on, sinä päätät mistä kerrot!

  VastaaPoista
 10. Kerro vaan kaikesta...niin, minuahan kiinnostaa kaikki siitä Chilestä kerrottu, mutta koirien ystävänä koirat ja sisustaja- ja käsityöihmisen silmin kaikki muukin. Ihana blogi.

  VastaaPoista
 11. Titityyn LIssun kautta tänne tulin ja nyt meidän kaksi koirakuumetta potevaa ilmoittivat että tuossa meille pentu. hhmm, matka saattaa tulla hieman pitkäksi mutta meitä ei haittaa vaikka koirablogisksi muuttuisikin :).

  VastaaPoista
 12. Voiko mitään söpömpöä olla.....

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Zara voi oikein hyvin jo nyt. Voisinkin kertoa sen jaksamisista yhden postauksen verran heti kun ehdin :)

  VastaaPoista
 14. Lutusia pentusia! Mahtaako ryttykuonon kuono kasvaa pidemmäksi, kuin muiden, kun sillä on nahkassa tuota kasvuvaraa?

  VastaaPoista
 15. Oi miten suloisia pentuja! :) Täällä Villa Harmoniassa labradorinnoutajamme laskettu aika on n. 1,5 viikon kuluttua, joten alkaa pikkuhiljaa itseäkin jännittää :)

  VastaaPoista
 16. Ihania<3<3
  Hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: Uskon ryttynaaman olevan aikuisenakin lyhytkuonoinen, kuten plötkökin. Se vaaleampi narttu näyttäisi siltä, että sillä voisi olla vähän pidempi kuono. En tiedä, miksi joillekin lyhytkuonoisille chihuille tulee nuo rypyt. Anastasialla ja Olivialla on yhtä lyhyet kuonot, mutta Anastasialla on rypyt eikä Olivialla ole. Yodalla (niiden isällä) taas on vielä lyhyempi kuono, eikä sillä ole ryppyjä. Pidempikuonoisilla chihuilla en ole koskaan nähnyt ryppyjä. Rypyt eivät kuulu chihun rotumääritelmään.

  Villa Harmonia: Oooh, teilläkin on jännät ja ihanat ajat edessä!

  VastaaPoista
 18. Voi ei!!! onneksi asutte kaukana, muutoin lisaantyisi meidan koiramaara yhdella :D

  VastaaPoista
 19. Laitoin tunnustuksen blogillesi (blogissani), mahtaakohan sinulla jo sellaisia ollakin? Ei tarvitse uudelleen jaella eteenpäin, mutta ilmoittelenpa vain että tykkään blogistasi! :)

  VastaaPoista