Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ylpeät emot ja ahnaat vaavit

Vaaveista on pyydetty lisää kuvia ja koska tuossa välissä oli toisenkin aiheisia postauksia, niin laitanpa taas rakkaista karvakorvistani pläjäyksen.

Zara on toipunut keisarileikkauksesta hyvin. Haavaa olen puhdistanut povidona yodadalla aamuin illoin ja nyt kun pennut ovat jo pariviikkoisia, masu on jo tosi nätti. Haava ei tulehtunut missään vaiheessa. Zara oli huonossa kunnossa noin 24 tuntia leikkauksen jälkeen. Sen jälkeen se on ollut oma reipas itsensä ja valtavan hyvä emo. Zaran piti saada Pileran-tippoja kolme päivää synnytyksen jälkeen, jotta maitoa tulisi riittävästi. Samoin se sai neljäksi päiväksi antibiootit ja vitamiini-rauta-tabletteja sille annan noin kolme viikkoa, sillä se menetti verta aikalailla ja sen ikenet ja mahanahka ovat todella vaaleat. Onneksi se on nyt saanut väriä jo niihinkin! En tiedä, miten Suomessa lääkitään koiria keisarileikkauksen jälkeen, mutta minä toimin täällä täkäläisen eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Tässä kuvassa Zaralla on vähän sellainen ilme, että se laskeskelee, onko varaa kaikkien pentujen koulutukseen...ja mitä niistäkin isoina tulee....Myös Anastasian katse on kauas tulevaisuuteen..."saankohan yhtäkään näistä pitää itselläni vai lentävätkö kaikki pois pesästä parin kuukauden jälkeen..."


"Mutta nyt nämä kaikki possuset ovat minun ja minä näistä pidän huolta!"

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi alimmainen kuva:-))
  Luopuminen on varmasti vaikeaa..siksi olen pidättäytynyt uroksissa itse(4kpl), koska epäilisin ettei yhtään pentua raaskis myydä;-)
  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 2. Mitä ihania pienen pieniä!!! Minäkin olen haaveillut pienestä tytöstä asti saavani monta pientä palleroa ♥ mutta nyt meillä on yksi 9 kk ikäinen ihana pallero ♥ ja haave yhä elää ♥

  Nauti pienistä!♥

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka herttaista ♥♥
  On nuo pienet pennut kyllä sellasia pikkupossusia♥♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Kuvista huomaa hyvin molempien äikoirien pesueitten värierot.

  VastaaPoista
 5. Ai taivas kuinka suloisia :) Viimeinen kuva varsinkin on suoraan sydämeen :)

  VastaaPoista
 6. Arja: Luopuminen ON vaikeaa!

  Hipsu: nautin!

  VastaaPoista
 7. Arja: Luopuminen ON vaikeaa!

  Hipsu: nautin!

  VastaaPoista