Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Luupäiden luupäivä

Tänään aurinkoisena syyspäivänä Peikkokukkulan luupäillä oli luupäivä!


Isäntä toi kaupasta lihaisia luita. Luut jaettiin kokojärjestyksessä. Ensin sakemanni Luna sai pihvinsä. Blondi,  Matilda,Taika, Frida, Zara ja Choko B. seuraavat silmä kovana.


Sitten seropi-Taika (jolle isäntä toi kerran niin ison luun, että Taika pelästyi sitä ja juoksi karkuun! Taika ei ole koira ihan terävimmästä päästä. Mutta "tyhmääkin voi rakastaa", kuten Susanna juuri blogissaan totesi.)


Ihanainen seropi-Seita vuorossa.


Tässä kiinanharjakoira Blondi odottaa herkkupalaansa. Tein juuri Blondille uuden tyylikkään haalarin isännän vanhasta fleeceliivistä.


Kun chihuille jaetaan herkkuja, 12-vuotias  Chiquitita on aina ensimmäinen. Toimitusta seuraamassa Alma Olivia, Prinsessa Leya, Anastasia Aurora, Easy Frida, Doña Matilda, "Alli"Dahlia ja Choko Bon Bon.

Kun kaikki koissulit ovat saaneet luunsa, ne kipittävät koivet jäykkinä korvat luimussa piiloihinsa pusikoihin, kalusteiden taakse jne.

Tässä Dahlia turvapaikassaan jyrstämässä luuta. Sillä on myös simpukankuori hyvässä tallessa.

2 kommenttia:

  1. Voi koirien onnenpäivää! Meidän chihut ovat jo aivan onnesta sekaisin pelkistä "nahkaluista". Yritin jälleen pysyä laskuissa, kuinka monta chihua ja muuta koiraa teidän laumassa kulkeekaan?
    Mukavaa loppuviikkoa toivotellen!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus, luupäivä kauniissa syksyisessä ulkoilmassa on ihan parasta ;))

    VastaaPoista