Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kulahtaneen paidan uusi elämä

Kiitos kaikille teille, jotka olette osallistuneet helpottamaan oloani ja tehneet listaa asioista, miksi ei kannata asua Suomessa! Olen lukenut listojanne nauraen sekä kauhistellen. Oloni on jo helpottunut, eikä Suomi-kaiho ja nostalgia ole enää ihan yhtä suurta kuin vielä muutama päivä sitten. Olen alkanut kirjoittaa uutta postausta aiheesta, mutta siitä tulee niin pitkä, etten ole saanut tekstiä vielä valmiiksi. Yritän postata sen tässä muutaman päivän sisällä. Nyt sitä odotellessa näytän teille eilisen tuunaukseni.


Tein Dominicille tällaisen neulepaidan omasta vanhasta kulahtaneesta neuleestani. Kangas on mukavan joustavaa, lämmintä ja ohutta.


Helmaan ompelin muumimerkin.


Tässä paita ennen tuunausduunausta.

5 kommenttia:

 1. Prinssi on kasvanut hurjasti. Siinä se aika vaan kuluu :) Niin komee mies tuo pikku prinssi.

  VastaaPoista
 2. Kiva tuunaus! Samoin aiemmat ompelukset pirteitä.
  Ja tietysti poika, itse aurinko!

  VastaaPoista
 3. Melkein iso poika jo;) Miten aika kuluukaan...

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että ehdit/jaksat taas päivitellä useammin :) Vaikka kaikkia Suomen top10-muotiblogeja luenkin, sinun blogisi on jo pitkään ollut ihan lempparini! :)

  Suloinen poika, aivan isänsä näköinen!

  Mitä mieltä sinä olet mopseista? :)

  t. vakkari

  VastaaPoista
 5. Vakkari: Kiva, että tykkäät blogistani, vaikkei tämä TOSIAANKAAN kuulu top-kymppiin eikä muotiblogeihin, hih :D

  Hassua, että kysyit juuri nyt mopseista! Näin nimittäin viime yönä unta, että meille tuli mopsi! Halasin sitä ja ihmettelin, miksi minä otin näin pullukan koiran. Tykkään mopseista, kuten lähes kaikista pienistä koirista. Ottaisin ehkä sellaisen(kin) meille, jos se mahtuisi pikkuisesta koiranluukusta ulos ;) Sitä olen kyllä miettinyt, että kuolaako mopsi kovasti?

  VastaaPoista