Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kommentteihin vastaaminen

Osaisiko joku neuvoa minua, miten tuota kommentointia voi muuttaa niin, että pystyisin vastaamaan jokaisen kommentoijan perään erikseen? Olen nähnyt nykyään monessa blogissa kommentoinnin muuttuneen niin ja onhan se paljon kätevämpää. Yritin etsiä asetuksista, miten saisin muutettua sen, mutta en löytänyt. Tahtoisin vastata noihin kahteen postaukseen "Miksi Suomessa ei kannata asua", mutta olisi tosiaankin paljon kätevämpää, jos voisin vastata jokaisen kommentin perään, eikä kelailla kommentteja jatkuvasti alkuun ja loppuun.

Kiitos, jos jollakin on aikaa neuvoa!

Zaralla ja Dominicilla suu auki :D

5 kommenttia:

 1. Minulla ainakin Bloggerin uudessa versiossa on jokaisen kommentin perassa "vastaa" tai "poista" vaihtoehdot. Jos alkaa suoraan kirjoittaa kommentin alla olevaan tyhjaan laatikkoon, vastaus menee muiden joukkoon. Ensiksi siis klikataan "vastaa", kirjoitetaan oma kommentti ja julkaistaan. Toivottavasti onnistuu!

  VastaaPoista
 2. Kokeile menna Bloggerin asetuksiin ja sielta kommentit ja tekstit, muuta kommentit ponnahdusikkunasta upotetutksi tai koko sivu niin tuo ominaisuus pitaisi olla kaytössa.

  VastaaPoista
 3. Minulle tuo kaipaamasi versio tuli ihan pyytàmàttà! Se tapahtui silloin, kun koko bloggeri meni ihan sekaisin. Toivon, ettà onnistut noilla kahdella edellisllà ohjeella saamaan haluamasi tapa.

  VastaaPoista
 4. Olen miettinyt kanssa tuota samaa , olisi niin paljon kätevämpää vastailla. Vaihdoin kommentoinnin ylemmän vinkin mukaan upotetuksi ja toimi! =)

  VastaaPoista
 5. Upotuksella se tosiaan toimii. Itsellä oli se jonkun aikaa, mutta jotenkin tykkään tästä ponnahdusikkunasta kuitenkin enemmän, kun sen voi painaa sitten pois ja jatkaa tekstien lukemista helposti, etenkin jos lukee monta postausta kerralla taaksepäin. Olis tosi kiva kun sen jokaiselle erikseen vastaamis-systeemin sais toimimaan myös ponnahdusikkunassa.

  VastaaPoista