Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 14. toukokuuta 2013

Isin paidasta housut ja lakki

Miehelläni oli kauluspaita villasekoitteesta. Paita oli tosi hyvälaatuinen, mutta se ikävä kyllä värjääntyi matkalaukussa, jossa oli villavärejäni. En antanut miehen heittää paitaa pois, vaan sanoin, että vielä joku päivä teen siitä jotakin. Projektia vain haittasi se, että ruskeita väritahroja oli ihan jokapuolella. Nyt kuitenkin sain innostuksen kaveriltani lainaamista Ottobren lehdistä. Siellä oli lakin ja lökäfarkkujen kaavat. Lakista pienin kaava oli liian iso Dominicille, joten pienensin kaavat itse.

Polvipaikkojen alle sain kätkettyä ruskeita väritahroja.

Ottobren kaavoissa on resorit lahkeissa. Minä kuitenkin käytin hihojen kalvosimet nappeineen lahkeisiin. Tuli hauskemmat. Vyötäröön käytin mustaa resoria.Käytän paljon kuolalappuna ihan puuvillahuiveja. Tässä muumihuivi.

Ennen tuunausduunausta isin paita näytti tältä.

Lököhousut ovat todella "lököt", mutta ihan kivat. Lakki on hauska, mutta Dominic repii sen irti päästään, kunnes unohtaa sen olemassaolon. Olenkin miettinyt, että ehkä voisin ommella lakkiin vielä kaulan alle sidottavat nauhat.

5 kommenttia:

 1. Tuohan on upea setti! Aikoinani ompelin paljon just lasten kaava lehdistä. MUKSUko se lehti oli :) Nykyään en ollenkaan..laiskuus ja kirpparit korvaavat sen touhun :) Aurinkoakin teillä näyttää olevan :))

  VastaaPoista
 2. En kyllä paljon housuja ja takkeja ja lakkeja nähnyt...näin vain IHANAN pienen nappisilmän♥

  VastaaPoista
 3. Tulipa siitä ihana asu Dominicille:)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Kivasti hyötykäytetty vanhaa :)

  VastaaPoista
 5. Todella hyvää hyötykäyttöä.
  Ja niin sopeva nuorimies.

  VastaaPoista