Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 4. luukku

Ompelin tämän joulukalenterin joitakin vuosia sitten ja siitä on ollut juttua blogissakin. Olen hankkinut siihen yllätyksiä miehelleni, itselleni ja koirillemme. Viime vuonna en kaiken muun tohinan ja väsymyksen keskellä ottanut joulukalenteriamme esille, mutta tänä vuonna otan ilon irti kalenterista! Yllätysten keksiminen Dominiccukselle oli tosi hauskaa puuhaa. 


Nyt jokaisessa taskussa on yllätys, mutta ajattelin, että jos Suomesta ehtii tulla tilaamiani pikkujuttuja ennen joulua, vaihdan varmaan muutaman taskun sisältöä. Nyt ainakin puolet yllätyksistä on Duploja: hahmoja ja ihan peruspaloja. 


Peikkokukkulan joulukalenterissa ei ole numeroita taskuissa, vaan olen aiemmin laittanut numerot paketteihin. Tänä jouluna en laittanut numeroita lainkaan, sillä ei Dominic niistä vielä mitään ymmärrä. Joka aamu laitan pallin kalenterin viereen, nostan Dominicin pallille ja hän saa itse valita, mistä taskusta vetäisee paketin. Hän on vielä niin pieni, ettei tajua valita isointa ensin ;)

Peikkokukkulan joulukalenteri on siitä kiva, että se huomioi myös lapsivieraat! Dominicin ainoa kaveri (ja kaiken lisäksi suomalainen!) tuli kylään sunnuntaina ja niinpä yhdestä taskusta tupsahti yllätys myös kaverille! Niinpä pojat kävivät suihkuttamassa isiensä naamat märiksi vettä sylkevillä oravalla ja pesukarhulla :)

1 kommentti: