Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 1. luukku

Miten joulu saapuu tänä vuonna Peikkokukkulalle? Sitä pääset seuraamaan Peikkokukkulan blogin joulukanterista. Ehkä luukut aukeavat joskus myöhässä sen vuoksi, että eräs pikkutonttu aiheuttaa kiireitä sekä siksi, että pahapeikko aiheuttaa nettikatkoksia ;)


Joulukalenterissa tulee olemaan sellaisia asioita, jotka tekevät minut iloiseksi tämän vuoden joulukuussa ja jotka nostattavat joulumieltä keskelle kesää.


Tässä luukussa näette erilaisia tonttuja, joita tein Damas Diplomaticas -järjestön kansainväliselle joulubasaarille Santiagoon. Tontuistani oli kuulemma tykätty. Ne olivat aiheuttaneet hyvää mieltä asiakkaiden keskuudessa. Suominaiset olivat myyneet todella kivasti tuotteitani.


Loput tontut hipsuttelevat feriaan tammikuun lopulla. Tänä vuonna en jaksanut järjestää joulunäyttelyä Concepcioniin.


Nämä villatontut ovat ferian jokavuotisia suosikkeja.


Itse tykkäsin näistä valkoisista tontuista. Jos näitä on jäänyt yli, voisin pitää ne itselläni. Yläkuvassa näkyvät myös muoritontut, joista puhuin joskus aiemmin.

1 kommentti:

  1. Minäkin tykkään noista valkoisista. Niiden jalat on erityisen vetoavat!

    VastaaPoista