Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 25. huhtikuuta 2014

TARJOUKSIA KESÄMÖKILLE!

Jos minä asuisin Suomessa, olisin tässä vaiheessa kevättä aivan täpinöissäni mökkikauden takia. Minä rakastin kesämökkeilyä ja mökkeilyä yleensäkin aivan lapsesta saakka. Sen takia minä varmaan muutinkin elämäni ainaiseksi mökkeilyksi, kun kerran mahdollisuuden sain. 

Nyt minä aion osallistua kesämökkihössötykseen laittamalla joitakin Peikkokukkulan pajapuodin tuotteita MÖKKITARJOUKSEEN :) Voit hankkia vaikka erikoiset mökkituliaiset ystävillesi.

Postauksen lopussa vielä yllätys!


Hempeät keijut olisivat aivan ihania vaikka omenapuun oksassa heilumassa. Nyt hinta on 39 euroa. (Normaali hinta 45 euroa). 

Onko kesämökilläsi jo oma mökkitonttu? Tarjoushinta 39 euroa. (Normaalihinta 50 euroa) Tonttutaidetta mökin hirsiseinälle. Tarjoushinta 38 euroa. (Normaali hinta 50 euroa)

Iloisen kesäisiä pupuja. SUPERTARJOUS  15 euroa. Normaali hinta 32 euroa. Lisää erilaisia pupuja pajapuodissa.

 Jos kesämökilläsi ei ole hiriä rapistelemassa nurkissa, tästä voit nyt hankkia sellaisen. Tarjoushinta 19 euroa. Normaali hinta 25 euroa.

Lapsille vanhanaikaisia leluja! Kurkistusnallet. Tarjoushinta 19 euroa. Normaali hinta 25 euroa. 

Kurkistuspuput.  Tarjoushinta 19 euroa. Normaali hinta 25 euroa.

Mummon kanaset heilumaan kesätuulessa puutarhan kauneimpien puiden oksiin! Tarjoushinta 20 euroa/3 kpl. Normaali hinta 36 euroa/3 kpl.

Lisää kuvia kaikista tuotteista sekä tietoja materiaaleista, koosta ja postimaksuista löytyvät Pajapuodista.

Tarjous alkaa tänään ja loppuu toukokuun 15. päivä. 

Loppuun vielä lupaamani yllätys: 
Kaikkien Pajapuodista tänä aikana tilanneiden kesken arvon tonttuavaimenperän/laukkukorun!

AURINKOISIA MÖKKIPÄIVIÄ!


1 kommentti:

  1. Kesää odotellessa ja kevättä viettäessa täällä tosiaan. Ja lumisateista vappua! Aamulla sateli täällä Raumalla ihan karvasena lunta ja maakin peittyi. Vaan onneks aurinko sulatti ne jo!!! Oikein suomalainen vappusää! ;) On nuo sun tuotteet kyllä niin ihania! Terkuin Noora

    VastaaPoista