Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tulostettavia pääsiäiskoristeita

Minulla ei ole oikeastaan ollenkaan pääsiäiskoristeita Chilessä. Ajattelin, etten koristele ollenkaan kotia, mutta sitten innostuin tulostamaan Pinterestistä joitakin vintage-pääsiäiskuvia. 

Lasiseen mehupulloon teippasin "etiketin". Arabian munakuppi on aina esillä pääsiäisenä.  Taustalla näkyvän Easter Greetings -kortin tulostin  myös netistä, sillä Chilessä ei ole tapana lähettää kortteja - en siis saanut yhtäkään pääsiäiskorttia.

 Laventelien ja oliivipuiden oksat koristelin mustavalkoisilla pääsiäiskoristeilla. 


Ikkunaan ripustin paperisen pääsiäsipupun. 

Suloista pääsiäissunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Ihania vanhanajan pääsiäiskuvia, ovat kyllä kauniita. Mukavaa pääsiäisenjatkoa sinne vesiongelmista huolimatta. Tuntuu kyllä tosi hurjalta, että kunnan hätäapuveden saamiseen menee noin kauan, onneksi teillä on varasysteemit. Voikaa siis hyvin.

  Venla

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäisenjatkoa sinne! Kaipaatko mämmiä? Onko miehesi koskaan maistanut sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En kaipaa lainkaan mämmiä, vaikka sitä kyllä Suomessa joskus söin. Mieheni maistoi sitä ja sai kauheat vatsakivut - turvottava herkku :)

   Poista
 3. Hyvää Pääsiäistä teidän pikku-perheelle, jaloissa hyörivät mukaanlukien! Meillä on alkanut lumet sulamaan, YEEE!
  Terveisin Soili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautipa lumensulamisesta ja keväästä! Juuri tänään muistelin "kauhujuttujasi" ulkosuomalaisista ;) Kyllä oli hauskaa kuulla niin erilaisia kokemuksia!

   Poista