Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 20. toukokuuta 2014

Lentoharjoittelua

 Olemme lähdössä Dominicin kanssa piiiitkälle lentomatkalle. Sen vuoksi harjoittelu on aloitettava hyvissä ajoin.

Onneksi Concepcionista Vega Monumentalilta löytyi harjoituslentokone.

Jo viime Suomenreissullani tahdoin ostaa Domskulille Trunkin matkalaukun, mutta silloin Pomppupoika oli vielä liian pieni. Ei hän olisi pysynyt istumassa laukun päällä. Päätin, että seuraavalla reissullani ostaisin sellaisen tai tilaisin netistä. Nyt kuitenkin kävi niin hyvin, että löysin vahingossa kyseisen matkalaukun ja vielä mieluisalla värillä Concepcionista ison tavaratalon leluosastolta! Ja kaiken huippu: laukku oli paljon edullisempi kuin Suomessa. Ihme juttu, kun normaalisti täällä on kaikki erikoisemmat tavarat ja merkkituotteet paljon kalliimpia kuin Suomessa.

Matkalaukku on tarkoitettu 3-6-vuotiaille. Lapsi voi siis istua sen päällä lentokentillä ja aikuinen voi vetää lasta perässään. Dominic ei ole vielä edes kahta vuotta, joten hänen säärensä ovat hiukan liian lyhyet. Kyllä hän yltää maahan ja vauhtiakin ottamaan, mutta asento ei ole paras mahdollinen. Uskon kuitenkin, että kun varovasti mennään, Domskulla on paljon hauskempaa kentillä kuin ilman laukkua olisi. Laukun mitat ovat sellaiset, että se kelpaa käsimatkatavaroihin. Siihen meinaan tunkea kaikki meidän käsimatkatavaramme, sillä Domskulla ei saa olla omia käsimatkatavaroita, kun kerran on sylissämatkaaja. Toki otan itselleni suurimman käsilaukun, minkä vielä voi käsilaukuksi katsoa :D

Jos kiinnostuit Trunki-laukusta, niin Suomesta näitä saa ainakin täältä. Tämä ei ole blogiyhteistyötä, vaan mieluusti vinkkaan muillekin, sillä itselläni kesti vähän aikaa, ennen kuin löysin kyseisiä matkalaukkuja. Bongasin nimittäin tällaisen ekan kerran lentokentällä jossain Euroopassa ja yritin pitää mielessäni Trunkin nimen, mutta olihan se jo mielessäni muuntunut joksikin muuksi. Onneksi googlella löytyy kaikki :)

Dominic ilostui kovasti, kun näytin matkalaukun hänelle. Heti hän sanoi:" MOTO!" Domsku on kova motomies. Eilinen ilta menikin laukun sisällä istuen. Playmobilin lentokoneella myös lennettiin harjoittelun nimissä.

Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa auto ja moto parkkeerattiin oven eteen.

Siinäpä sitten Trunkimotoleppis ja kilpa-auto olivat yön parkissa ja Domskuli näki ehkä unia lentokoneista, motoista ja autoista.

Tänä aamuna trunkimotoleppis kiinnitettiin kilpa-auton perään ja niin sitä mentiin kovaa vauhtia ympäri olohuonetta että huiskis vaan!

---
P.S. Vielä tämä päivä aikaa äänestaa kauneinta pukua edellisessä postauksessa!

3 kommenttia:

  1. Meillä on ollut Trunkit molemmilla lapsilla ja ne ovat olleet korvaamattomat. Suomessa Trunki kannattaa tilata/ostaa Amazon.com nettikaupasta, jolloin hinta kotiinkuljetuksineen on n. puolet mainostamasi verkkokaupan hinnasta.

    VastaaPoista
  2. om pa kiva "mopo", en ole koskaan nähny enkä kuullukaan tommosesta.Taitaa Turun saaristo kutsua?

    VastaaPoista
  3. Ihana matkalaukku! Ja tosi kätevä, kun vanhemmilla on kädet täynnä tavaroita voi pikkuista vetää perässään...ei tarvitse syliin ottaa..:)

    VastaaPoista