Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Perillä

Olemme saapuneet Suomeen. Matka oli pitkä ja rankka, mutta se meni hyvin. Aikaerosta toipuminen on tällä kerralla vaikeampaa kuin koskaan ennen. Nytkin istun keittiössä, kun pitäisi nukkua. Sitten kun minua alkaa väsyttää kolmen maissa aamulla, herää Dominic ja sitten valvomme yhdessä pari tuntia.

Tämä on eka postaukseni ikinä tabletilla. Toivottavasti onnistuu. Päädyin kuitenkin kannettavan dvd-soittimen sijasta tablettiin ja olen tyytyväinen. Dominic katseli matkalla suosikkiohjelmiaan ja jopa pelasi vauvapelejä. Tabletti vie vähemmän tilaa kuin kannettava dvd -soitin ja on monipuolisempi. Kiitos mielipiteistänne!

Olen kirjoitellut ensitunnelmiani Suomessa. Postaan sen lähipäivinä.

Kyllä on ihmeellistä tämä kesäöiden valoisuus ja Suomen siisteys ja hiljaisuus!

15 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saavuitte :-) Tervetuloa syksystä kesään. Runsaan vuoden olen lukenut blokiasi, se on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! Nauttikaa olostanne :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa! Toivotaan,että Suomen kesä hellii teitä oikein kunnolla ja saatte viettää kauniin juhannuksenkin täällä :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa ja oikein mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
 5. Ensi kerralla pitkällä lento matkalla kannattaa kokeilla melatoniinia. Meniköhän oikein nimi 😊 minulle ainakin auttoi.

  VastaaPoista
 6. Hienoa että olette päässeet perille! Mukavaa lomaa kauniissa koti-Suomessa :)

  -tuuli

  VastaaPoista
 7. On teillä ollut rankka matka, mutta hienosti olette selviytyneet. Joka päivä olen käynyt kurkkaamassa, jos päivityksiä olisi tullut. Tuo Instagram on hyvä juttu. Leppoisaa kesää teille, nauttikaa!
  Eeva

  VastaaPoista
 8. Mukavaa lomaa teille, täällä koti Suomessa..:)

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa kotiSuomeen! Minäkin olen käyny kurkkailemassa, ett mitenköhän reissusta on selvitty! ;) Nauti lomailusta ja Suomesta! Niin ja mahtaakos Sinua nähdä Turun Keskiaikamarkkinoilla? :) Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa. Minä mietin samaa Nooran kanssa. Toivottavasti pian selviätte aikaeroväsymyksestä. Mukavia päiviä teille. Ja voin vain kuvitelka kuinka äitisi ja muut ovat onnellisia, kun saavat teidät lähelleen.

   Venla

   Poista
 10. Tervetuloa! Nauttikaa joka hetkestä. (Osta tosiaan paluumatkalle apteekista melatoniinia.)

  VastaaPoista
 11. Minäkin toivotan teidät tervetulleiksi Suomen kesään! Tulin parin reissulta mökiltä itäisestä Suomesta ja kiirehdin katsomaan, oletko jo ehtinyt päivittää blogiasi.

  VastaaPoista