Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Vielä ehdit markkinoille - vimppa päivä tänään

Viimeinen keskiaikainen päivä edessä Turussa. Elämme vuotta 1491. Sadetta on luvattu, mutta toivottavasti tulee vain muutama pisara. Markkinat ovat sujuneet rauhallisissa merkeissä, vain lauantaina oli tungosta. Tänään saattaa olla enemmän tilaa katsella kojujen tarjontaa kuin eilen. Jos asut Turussa, tule moikkaamaan! Todella moni blogin lukija onkin käynyt, en olisi uskonut, että niin moni löytää nurkan takana piileksivän kojupahaseni ;)

Minulla on onni omistaa ihania ystäviä. Yksi tuli monen tunnin matkan päästä auttamaan minua kojuun, jotta pääsisin itse vähän kiertelemään markkinoilla! Toinen taas piti huolta koko päivän Dominicista! Kun asuu maailman toisella laidalla, hyvät ystävyyssuhteet vahvistuvat ja toiset taas laimenevat yhteydenpidon vähäisyyteen.


Mato-Lauri myy minua vastapäätä mm. täikampoja ja rahvassaippuaa.

Vieressäni on myytävänä käsintehtyjä kauniita hopeakoruja.

4 kommenttia:

 1. Todella harmi, kun en pääse käymään kojullasi...naapuri kaupungissa asun, eli matka ei olisi esteenä..:)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienon näköistä, kun ympäristö, asut ja kojut ovat ihan teeman mukaisia!

  Miten selvisit sateesta tuon pikkuisen katoksesi kanssa? Ainakin käsityömarkkinoiden puolelta raportoitiin, että sadettakin on tullut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Mia, suloisesta hovineidosta, tuli perille!
  Terv. Ingrid

  VastaaPoista
 4. Olen ollut blogisi lukija jo pitkään ja nyt hiukan harmittaa, eten päässyt moikkaamaan keskiaikamarkkinoille!

  VastaaPoista