Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 12. syyskuuta 2014

ELÄMÄNI VALO 2-VUOTIAS
Kaksi vuotta sitten sain elämäni suurimman lahjan. Se lahja on tehnyt minut äärettömän onnelliseksi jokaikinen päivä. 

Tänään vietämme Dominicin synttäripäivää ihan vain pienen perheemme kesken. Domsku sai aamulla lahjat sänkyyn, sekä myös hänen tärkeän aamumaitonsa sekä juhlan kunniaksi vohvelikeksejä. Sitten availtiin lahjoja uusilla lastensaksilla ja ne paperit ja se avaamistouhu muodostuivatkin aamun mielenkiintoisimmaksi jutuksi. Tämän jälkeen leikittiin uusilla leluilla. Alakerrassa sytytin kaksi tuikkukynttilää jogurttikakun päälle ja taas vietimme turmioelämää ;) Ei meillä ollut kakkukynttilöitä, mutta oli hauska antaa Domskun harjoitella kynttilöiden puhaltamista tulevia sukulais- ja kaverijuhlia varten.

Instagramiin laitan muutaman kuvan Dominicin syntymäpäivän kulusta. Nyt pikkuinen mies on päiväunilla isänsä kanssa. 

8 kommenttia:

 1. Niin suloinen 2-vuotias, lämpimät onnittelut! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 2-vuotiaalle pikku hurmurille ja hyvää viikonloppua koko perheelle! Ihastelen muuten joka kerta blogiisi tullessani tuota kaunista "koltun tuuletus" kuvaa / Fiia

  VastaaPoista
 3. Ihanan lahjan oletkin saanut - niin vaikuttaa hymyilevän leppoisalta pojalta. Ja itsekin äitinä tiedän, että kaikki se hoiva ja rakkaus lapseen näkyy siinä hymyssä - olen arvokas ja rakastettu. Mukavia ja touhukkaita päiviä Peikkokukkulalle! t. uusmaalainen :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pikkumiehelle ja vanhemmilleen!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea pikku miehelle. Lähetin yhdelle nukkis ystävälle pikku paketin ja se ei oo tullut perille jo aikaa kolme viikkoa tätä mun tuuria, että posti hukkaaaa ensin Domskun paketi ja nyt tään nukkis ystävän..

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Niin se aika kuluu,muistan kun vasta täällä kirjoitit hänen tulostaan;D

  VastaaPoista
 7. Onnea maailman söpöin tietämäni Dominic.

  Venla

  VastaaPoista