Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pörröfleece

Nyt tein pojalle vaatteen uudesta kankaasta (ei aina vanhoista röijyistäni).  Ihanan pehmeää pörröfleeceä ja värikkäät raidalliset resorit.


 Pipon virkkasin odottaessani Dominicia, apinan sain siihen virkattua, kun Domsku oli jo yksivuotias. Nyt pipo on ollut kovassa käytössä. Hienon suomalaisen puisen auton antoi Dominicille ystäväni, jota en ollut nähnyt yhdeksään vuoteen. Suuri yllätys olikin, kun meillä oli lähes samanikäiset pojat!

5 kommenttia:

 1. Ihana "nalletakki" samoin myssy!!

  VastaaPoista
 2. Hieno :) Oli mielenkiintoista lukea edellisestä postauksesta yhteistä tarinaanne, kiitos! En tiedä, oletko joskus kirjoittanut, mutta kiinnostaisi tietää, millainen on paikallinen luonnonvarainen eläinkanta? Hämähäkeistä isompiin :) Lähinnä siellä teillä päin, monenlaista varmaan mahtuu noin pitkään maahan..
  -tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikkokukkulalla on karvaisia tarantelloja, pieniä skorpioneja alacraneja, lihansyöjäampiaisia tammikuussa, paarmoja kesällä, hyttysiä vähemmän kuin Suomessa, myrkyllisiä pieniä nurkkahämähäkkejä. Villieläimiä täällä on ainakin kettu, minkki, quique (jonkinlainen minkintapainen), jäniksiä ja lyhytkorvaisia jäniksiä (lievre), rottia, hiiriä, myyriä. Vuoristossa on puumia. Täällä ei ole oravia eikä siilejä :( Ei myöskään mitään hirviä eikä peuroja. Vuoristossa on pienen koiran kokoisia pudu-peuroja. ne ovat valtavan suloisia. Peikkokukkulalla on myös erilaisia haukkoja, kotkia, pöllöjä ja nyt näimme ensimmäisen kerran lepakon! Vihreät papukaijat lentävät joskus kirkuen laumassa ylitsemme vuorille. Linnuista ihanimpia meillä ovat kolibrit, niitä on isoja ja ihan pikkuisia. Rannikolla on pelikaaneja. Kyllä Suomen luonnossa on mielestäni enemmän villieläimiä kuin täällä. Toivottavasti en unohtanut mitään tärkeää tästä nopeasti kirjoittamastani listasta. Toki, kuten sanoit, Chile on pitkä maa ja täällä meillä on vain tiettyjä lajeja.

   Poista
 3. Oletko koskaan myynyt ompelemiasi lastenvaatteita tai oletko suunnitellut? Näistä mitä olet täällä esitellyt, huomaa heti, että olet ajatellut myös yksityiskohtia ja vaatteen käytännöllisyyttä ajateltuun tarkoitukseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirkku, en ole riittävän ammattitaitoinen tekemään lastenvaatteita myyntiin. Omalle pupuselleni vaan niitä värkkään ja yleensä vielä kierrätysmateriaaleista ;) Kaikki saumat ja yksityiskohdat eivät aina kestäisi ostajan arvostelevaa silmää ;)

   Poista