Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kevätuutuuksia Chilen syksystä :)

Spring Hill, Summer Sky, Apple ja Picnic
Minusta on yleensä hauskaa, kun täällä ja Suomessa vuodenajat ovat vastakkaiset. Kun siellä kevät tekee tuloaan, täällä alkaa sadella. Pidän syksystä sekä Suomessa että Chilessä. Kun siellä kevään tullessa pikkukoirat siirtyvät keveämpiin varusteisiin, niin täällä pikkukoirat siirtyvät myös keveisiin varusteisin. Kuuma kesä on ohi ja alkavat viileämmät säät.
---
Minusta on kivaa suunnitella vaatteita ja valjaita Suomen pikkukoirille. Nyt suunnittelin uuden kevätmalliston valjaita. Tämä on minun Mi-Chi-design, jota olen myynyt kolmisen vuotta chihuahuafoorumin jäsenille. Teen takkeja, mantteleita, paitoja, valjaita ja vaikka mitä minikoirille. Kaikki mallit olen suunnitelut chihuahuoille, mutta totta kai vaatteet menevät kaikille samanmallisille pikkukoiruuksille. Erityispyynnöstä olen tehnyt joskus myös muille roduille, mutta lähes kaikilla roduilla on omat vaatimuksensa, joten rodun ja koon vaihtuessa menee aina paljon enemmän aikaa ja materiaalejakin. Mieluummin keskityn vain tähän lempirotuuni ja muihin saman kokoisiin ja mallisiin koiriin.
---
Tällä hetkellä minulla on vielä kaksi valjasideaa mielessäni. Uroksille armeijahenkistä ja nartuille röyhelöhenkistä:)
---
Olen tällä hetkellä tekemässä kotisivuja Mi-Chi-tuotteille, mutta ne ovat vielä niin pahasti kesken, etten kutsu teitä vielä kylään. Jos joku teistä kiinnostuu katselemaan enemmänkin Mi-Chi-tuotteita, niin niitä löytyy osoitteesta: http://www.chihuahua.cjb.net/. Sinne täytyy kirjautua, mutta se ei ole hankalaa. Sivuilla on muutenkin älyttömästi hyvää informaatiota tästä ihanasta rodusta, joka on vienyt täysin sydämeni viimeisten kymmenen vuoden aikana. Aina vain rakastan chihuja enemmän!
---
Chilessä alkoi virallisesti syksy 20. maaliskuuta.
---
Tervetuloa syksy! Tervetuloa kevät!

12 kommenttia:

 1. Suloisia takkeja! Jos minulla olisi chihuahua, tilaisin oitis tuollaisen takin :)
  On hauska ajatella, että teille on tulossa syksy. Täällä kinokset pysyvät, mutta juuri eilen kuvasin kevättä uhmaavia tulppaaninalkuja blogiini. Alkusyksy on oma suosikkivuodenaikani, joten nauti (toivottavasti) kauniista syyspäivistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lumiomena! Täällä on AINA kaunista alkusyksystä:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Tuollainen olisi kiva myös Bambin päällä,,mutta taitaa olla liian iso(6 kiloa)noihin.

  VastaaPoista
 4. Jännää, että kaikki on kuin toisin päin.. Siellä syksy täällä kevät, en osannut ajatellakaan että niin olisi. Hauskaa.

  Kiva mallisto!

  VastaaPoista
 5. Jostakin eksyin blogiisi ja jäin lueskelemaan niin pitkäksi aikaa, että kotihommat jäi tekemättä :) Pitääkin klikata itseni lukijaksi, niin löydän vielä takaisin..

  VastaaPoista
 6. ihania pikkutakkeja...tämä kiinnostaa,koska vanhimmalla tytöllämme on pieni chihupoika..pitääki muistaa näyttää näitä empulle:)

  VastaaPoista
 7. Voi että! Minäkin olen nyt päässyt koiraneitien muotimaailmaan, sillä tyttärelläni kääpiövillakoira. Hänellä on meillä aina odottamassa oma puku ja hieno patja, jossa reunat ja neidille sopivat värit.

  Ison, uuden koirapedin löytyminen on nyt kiven alla ja olenkin juuri nyt siirtymässä Stokkan nettisivuille...

  VastaaPoista
 8. Kyllä koirien kelpää tuollaisissa vaatteissa/valjaissa. Kankaat aivan kuin lasten vaatteista.
  Osaat ilmeisesti tehdä mitä vaan.
  (Jätin 19.3. postaukseesi kysymyksen, joka kiinnostaa minua)

  Mukavaa keskiviikkoa!!

  VastaaPoista
 9. Oi aivan ihana idea röyhelöt valjaissa! Ja itse asiassa nuo armeijakuosit ja röyhelöt ovat nyt tosi IN tänä keväänä/kesänä :) Itse rakastan kaikkia röyhelöitä ja pitsijuttuja vaatteissa, olisi aivan ihanaa pukea Brinakin sellaisiin!
  Ps. Olen lukenut innolla blogiasi ja luen varmasti jatkossakin! :)
  Hyvää alkavaa syksyä Chileen toivottavat chihufoorumin yanette, mini-Milo ja chihumix Brina :)

  VastaaPoista
 10. Minni: Minulla on käynyt monta kertaa juuri noin. Kun on löytynyt kiva blogi, niin on jäänyt monta asiaa tekemättä...Kiva, kun tulet lukijakseni!

  Yaelian: Tosiaan teen näitä valjaita alle 3,5-kiloisille, sillä painavammat koirat tarvitsevat jykevämpiä materiaaleja ja metallilenksuja.

  Yanette: Yritän saada röyhelövaljaat pian kuvauskuntoon! Terkut lemppari-Milolleni!

  Muut: Nämä ovat VALJAITA eikä takkeja. Tarkoitettu siis kaulapannan korvikkeeksi. Nämä eivät lämmitä, koska ovat niin pieniä.

  VastaaPoista
 11. Yanette: ... ja tietysti myös Brinalle terkut :)

  VastaaPoista