Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Maalaisunelmaa vai Country Living?

Arvatkaa vaan, kumman tilaisin Chileen hinnan perusteella....

Country Living: 30 numeroa maksaa 24 dollaria plus postitus 48 dollaria. 20 numeroa postituksineen maksaisi 50 dollaria ja 10 numeroa postituksineen 28 dollaria. Eli kolmen vuodet lehdet Chileen tulisivat 72 dollarilla!

Maalaisunelmaa: vuoden tilaus Chileen maksaa noin 200 euroa. Hintatiedusteluun tuli lyhyt huonosuominen vastaus ja hinta ilmoitettiin kruunuina.

Harmittaa. Minua kuitenkin kiinnostaisi enemmän pohjoismainen country living kuin pohjoisamerikkalainen...mutta tuo Maalaisunelmaa on kyllä hinnalla pilattu. Ei se niin hyvä voi olla! Eihän?Onko kenelläkään kokemusta tuosta Country Livingistä? Onko se tilaamisen arvoinen? Edullinen se on, mutta ei sitä viitsisi edullistakaan lehteä tilata, jos siinä ei ole katseltavaa ja luettavaa.

5 kommenttia:

 1. Olen niin lehti- ja kirjafriikki, että innoissani kommentoin :) Maalaisunelma on hyvä, mutta ei missään nimessä 200 euron arvoinen! Melkein edullisempaa olisi jo ostaa irtonumero Suomesta ja lähettää se sinulle tavallisena kirjeenä Chileen. Itselläni on kokemusta vain Country Livinging _brittiläisestä_ versiosta, joka on aivan ihana ja täynnä hyvää lukemista kera kauniiden kuvien. Paljokohan sen tilaaminen maksaisi? Amerikkalaisessa lie enemmän mainoksia, mutta itse kokeilisin noin edullisella hinnalla. Onnea itsellesi sopivan lehden etsintään!

  VastaaPoista
 2. Mia, minä en elä ilman brittiläistä Country Livingiä! Sen lisäksi ostan harva se kuukausi Country Homes & Interiors.

  VastaaPoista
 3. Voin lähettää sinulle sen Country Living Lehden jos jaksat odottaa niin kauan kuin posti tuo niin voit katsella mitä tykkäät.

  VastaaPoista
 4. Wow,olipa hintaero! Country Livingiä olen joskus kaupassa katsellut,mutten muuten osaa siitä mitään sanoa.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on suomalainen lehti hinnoissaan. Minä en tulisi toimeen ilman sisustuskirjoja ja sisustuslehtiä. Lehdet ostan kaupoista, en tilaa niitä.

  Miia, nyt blogissani on jotai sinulle tuttua.

  Oikein hyvää pääsiäistä!!

  VastaaPoista