Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Makuuhuoneen uudelleen maalaus

Muistatteko yhä, kun valittelin makuuhuoneen harmaita seiniä, jotka näyttivät auringonvalossa vaaleansinisiltä? Ostimme kaksi maalipurkkia Southern Plantation -harmaata, joka on asteen vaaleampaa kuin ensin maalaamamme väri.Yläkuvassa näette, miten pienestä erosta on kyse, mutta nyt olemme tyytyväisiä lopputulokseen.


Tässä kahteen kertaan maalatut seinät uudella harmaalla. Rauhallinen tunnelma, josta tykkään.


10 kommenttia:

 1. Hyvän väriset, sekä katto että seinät. Minäkin olen törmännyt juuri samaan keittiön puolipaneelin maalauksessa. Päivänvalossa harmahtava sinertää, eli täytyy maalata uudella vaalealla. Meilläkään sinertävyys ei sovi yhteen muiden värien kanssa. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Pienellä sävyerolla voi olla iso merkitys, hyvältä näyttää!

  Mukavaa pääsiäistä!
  t.Minna

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä söpöltä.
  Katto tosiaan on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ps.En oo muuten aikoihin enää pitännyt sitä vanhaa blogia,mulla on tuo Pitsireunus ollut jo useamman kuukauden.Ja hei muuten Mia,arvaas! Löysin itselleni suunnilleen samaisen määrän sitä samaa ruusukangasta tilalle,minkä siulle lähetin :) Just joltain kirpparilta.Ja sit mulla oli aiemmin jäänyt vielä pieni tyynyliinakin sitä samaa,sitä en sillon heti muistanutkaan.

  VastaaPoista
 5. Nyt se on hieno:) Vietetäänkö siellä päin muuten millaista pääsiäistä...

  VastaaPoista
 6. Rauhallinen làmpò tuli minun mieleeni. Oikein mukavaa pààsiàisviikon loppuosaa!

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Haluaisi tuollaisen katon tänne kerrostaloon. Upeaa. Hieno makuuhuone teille tulee!

  Hyvää pääsiäistä!!

  VastaaPoista
 8. vitsit tuli kivat seinät! :) Ihanat vaaleat panelit myös katossa. =)

  VastaaPoista
 9. Susa: Kiitti vierailustasi! Minä olen käynyt lukemassa kaikki postauksesi, mutten ole aikoihin saanut jätettyä kommenttia...laiskuus sekä hidas yhteys syynä. Ja totuuden nimissä on sanottava, että minulla on viimeaikoina ollut liikaa tietokonehommia, niin ei jaksa sitten kirjoitella kauheasti muita juttuja.

  Lezzie: Juu tuo sininen-harmaa sävyjen vaihtuminen eri valoissa on ihan mahdoton homma! Toisessa huoneessa sama väri näyttää hyvältä ja toisessa se muuttuu kokonaan!

  Minna: Hyvää pääsiäsistä sinnekin! Me emme vietä pääsiäistä mitenkään, en edes laita yhtäkään koristetta mökkiin...sillä minulla ei ole pääsiäsikoristeita;)

  Virva: Et usko, mutta minäkin löysin nukkejeni joukosta sitä samaa kangasta olevan pikkuruisen tyynyliinan! Olen varmaan jostain Suomen kirpparilta sen aikoja sitten ostanut, enkä edes enää muistanut sitä! En ole vielä päättänyt, mitä teen siitä kankaasta.

  Keijukainen: ihmiset menevät kirkkoon, koteja ei koristella. Pääsiäsmarkkinoille varmaan menemme huomenna katselemaan. Suklaamunia näkyy kaupoissa, mutta krääsää ei ole Suomen tyyliin.

  Makuuhuoneen katto on ihanampi kuin miltä kuvissa näyttää:) Lisää valaisevia kuvia tulossa....

  VastaaPoista