Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Soittopeli

Peikkokukkulalle saapuivat mageet stereot!Soittopeli löytyi Yumbelin rautakauppiaan takapihalta kaiken romun joukosta. Hän kertoi sen jopa toimivan...uskotko sinä? Laitteesta lähtee sähköjohtokin, sen minä tungin soittimen alle.

Mieheni suihkutti soittopelin hämähäkintorjuntaspraylla ja se olikin hyvä idea, sillä sen verran monta pitkäkoipea laitteen alta hoiperteli pois. Imuroimme laitteen. Soitin oli maannut sateessa ties miten pitkään. Nyt se on kuivumassa olohuoneemme pikkupöydällä. Kau n/h istakoon sinä kotiamme. Nyt kelpaa Peikkokukkulan mörkkyjen ynnä muiden tanssia peikkojenkkaa soittimen tahdissa hännät rullalla!
Nyt soittoa istuu kuuntelemassa vanhin nukkeni. Olen ostanut sen Suomesta huutokaupasta. Pää on 1850-luvulta asiantuntijan (Benita Suomi) mukaan. Vartalo saattaa olla hieman uudempi, muttei sekään nuoruudellaan pääse leuhkimaan. Nukke on täytetty heinämäisellä puusuikerolla.
---
Mitenköhän vanha soitin on? Osaatko arvioida?
---

Jos et ole vielä ottanut osaa Mörkky-arvontaan, niin kurkkaapa perjantain postausta!

---

Suloisia säveliä sunnuntaihisi!

1 kommentti: