Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tyttöjen huoneesta

Pojat saivat oman huoneen pari viikkoa sitten ja nyt tyttöjen huoneesta saimme vihdoinkin poistaa sen ruman aidan, joka rajasi siistit tytöt ja merkkailevat pojat. Kuvia aidan kanssa löytyy ostikon "chihujen huone" alta.


Prinsessasänky on nyt irti takaseinästä, sillä sen taakse olen kätkenyt lemmikkiluukun, jonka olen peittänyt tyynyllä, koska sieltä tulee nyt liikaa kylmää jo muutenkin vetoiseen taloomme. Normaalisti prinsessasänky on tuossa nurkassa, jossa on nyt roskis. Pyöreässä vadissa on koirien leluja.


Myös harjis Blondi viihtyy hyvin chihujen huoneessa ja se käytää lemmikkiluukkua, vaikka se onkin ihan chihukokoa. Tällä hetkellä lattialla ei ole mattoa, sillä pennut käyttäisivät sitä kuitenkin veskinään.

7 kommenttia:

  1. Voi kääk, miten herttainen huone! Onneksi en ole poika-chihu! Olisin kateellinen tytöille!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Niin suloisia on nämä koirien huoneet!! Prinsessasängyt ja kaikki! <3

    VastaaPoista
  4. Susanna: Poikachihuilla ei ole lupaa olla kateellinen, sillä niiden oman käytöksen takia niiden huoneesta on pakko tehdä askeettinen ;)

    VastaaPoista
  5. Moi!!!

    Löysin sattumalta tänne. Ihana blogi, mä tuun takas satavarmasti.

    Sini

    VastaaPoista
  6. Moni ihmistyttökin olisi kateellinen tuosta kaikesta pinkistä tavarasta ja onkohan kenenkään muiden koirilla koko maailmassa katossa kristallikruunua!? Ehkä jossain Hollywoodissa löytyy vastaavaa :)

    VastaaPoista