Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ilonpilaaja

Vielä on keskiyöhön asti aikaa osallistua Mörkky-arvontaan! Jos et ole vielä huomannut sitä, käypä täällä.Tässä "Ilonpilaaja" muutaman vuoden takaa. Kasvot Das-massasta.


---


Minä siirryn nyt puutarhan puolelle! Täällä on kylmä, mutta aurinkoinen talvipäivä. Me alamme suunnitella miehen kanssa ruusupuskien siirtoa. Työmies tekee sen huomenna, mutta sitä ennen täytyy olla suunnitelmat valmiina.


---


Mukavaa sunnuntaita:)

6 kommenttia:

 1. Onpa hauska ilonpilaaja ♥
  -myynnissä...? tai oletkos ajatellut tehdä, toi olis vallan hurmaava lahja huumorintajuiselle henkilölle, ainakin mä itse huolisin ☺☺

  VastaaPoista
 2. Voiii, kurttunaamasuosikkini!! Tunnen kateudenpiston joka kerta kun mainitset pihahommissa hääräävän työmiehen, huoh... Haaveilen että ensi kesänä saisin muutamaksi päiväksi tuollaisen "kesämiehen" :)
  t. Mansikka

  VastaaPoista
 3. Kurttunaamahan on kuin minä! Oletkos kelmi ottanut minusta mallia? ;)

  VastaaPoista
 4. siis aivan mahtava tuo ilnopilaaja. ai ku repesin... se näyttää yhdeltä henkilöltä elämässäni joka marisee aina kaikesta.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Pepi: Ilonpilaajan myin sen valmistumisvuonna. Otin sen naamasta kuitenkin muotin, joten melkein samanlaisen voin tehdä joskus.

  Mansikka: Lähetän Hugiton sinne ensi kesänä ;D Yhtenä päivänä hän sahasi männynoksia, siirsi 20 ruusupuskaa, käänsi maan talvioita varten, haki lisää talvioita naapuritontilta, istutti muutamat kasvit, kantoi tavaroita....yms....mutta sitten alkoi sataa niin paljon, että päästimme hänet kotiin :)

  Anonyymi: :D

  Torpparinmorsian: Lähetäpä tuo kuva hänelle ;)

  VastaaPoista