Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluyönä

Jouluyön cena oli herkullinen: paahdettuja vihanneksia ja herkkusieniä, salaattia, kalkkunaa, riisiä, perunapalleroita ja farofaa. Seura oli hauskaa. Kälyni ja miehensä ovat superpirteitä seitsemänkymppisiä. Yllätyksellisin joululahja oli suklaaputous! Nyt sitten ostamaan mansikoita ja dippaamaan suklaalla :)Olen tosi iloinen huomisista suunnitelmistamme. Yksi kälyistäni lupasi jäädä talonvahdiksi Peikkokukkulalle ja minä pääsen mieheni kanssa koko päivän reissulle merenrannalle. Menemme katsomaan paikkoja, joissa en ole koskaan käynyt.Mutta nyt grillaamaan jälleen kerran simpukoita ja makkaroita, siivuttamaan graavilohta, puristamaan sitruunaa salaatteihin ja sitten eiku syömään (taas).Kuumat joulupäivänterveiset Peikkokukkulalta! (varjossa 30 astetta)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun saatte talonvahdin ja pääsette retkeilemään :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulun jatkoa Peikkokukkulalle:) Täällä Pohjanmaalla ei lunta yhtään ja lämpömittari näyttää +2 astetta,mutta ehkä ensijouluna saamme lumisen joulun:) Terv. Tarja (Olivian Tarina)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulun jatkoa sinne Peikkokukkulalle!
  Selasin äsken hesaria ja sieltähän tulikin vastaan teidän jouluterveisenne.
  Tiedän vähän miltä joulusi tuntuu ulkomailla, olen viettänyt pari joulua Namibiassa ja yhden Keniassa. Ei ole Suomen joulun tunnelmaa, ei välttämättä tuttuja jouluruokia ja ennen kaikkea liian kuumaa!
  Viimeksi Namibiassa mulle iskettiin aattoaamuna vuohi eteen, että siitä pitäis tehdä jotain jouluruokaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulun jatkoa sinne!! Tuntuu hullulta kun siellä vaan makoilet hirveessä helteessä, me täällä eletään syvintä talvea. Voi että ne sinun nuket (lumikuningatar ym.peikot ja keijut ) olivat aivan ihania. Olet kyllä taitava!! Onneksi teit näyttelyn että kaikki saavat nähdä noin taitavan taiteilijan kättentyöt. Sinusta tulee vielä kovasti kuuluisa (jos et jo ole)...Ihnanasti kerroit vanhempiesi puhelinsoitosta - kuinkahan ikävä mahtoi tulla? Voi vaan kuvitella...
  Hei taas täältä Suomesta! Terkkuja perheellesi...

  VastaaPoista