Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 22. joulukuuta 2011

Hänen Ylhäisyytensä Lumikuningatar

Hänen ylhäisyytensä Lumikuningatar oli tämän vuoden näyttelyn suurin ja vaikein työni. Vasta toiset kasvot onnistuivat niin, että ne kelpasivat. Tietenkin mielessäni oli jotain vielä kauniimpaa, mutta tällainen tästä nyt tänä vuonna tuli. Ehkä tulevaisuudessa saan tehtyä vielä kauniimmat kasvot.

En ole hyvä tekemään kauniita kasvoja, sillä olen erikoistunut peikkoihin, menninkäisiin, tonttuihin ja humoristisiin ilmeisiin. Kaunista on vaikeaa tehdä.


Kasvojen lisäksi neulahuovutin kaulan, niskan, rintakehän, käsivarret, kämmenet ja sormet. Muu vartalo on puusta, kankaasta ja villasta.


Ihonvärin olen värjännyt itse sekoittamalla ruskeaa, vaaleanpunaista ja keltaista villaväriä.Silmäripset ovat tekoripset, jotka spreiasin valkoisiksi ja lopuksi maalasin päälle glitteriä.

Huomenna esittelen jäätävän kuninkaan.

9 kommenttia:

 1. Vaikuttavaa! Olet sinä melkoinen emäntä!

  VastaaPoista
 2. Hei Mia!

  Aivan upea kuningatar ja kasvot ovat herkät ja juuri Hänelle sopivat. Vaikka asun Suomessa olen löytänyt joulutunnelmaa Sinun blogiasi seuratessa. Toivotan Sinulle ja perheellesi Rauhallista Joulua!
  t.Mervi
  ps. Tuollaisen etualalla näkyvän tontun voisin adoptoida, sitten kun sinulle sopii. Palataan asiaan joulun jälkeen

  VastaaPoista
 3. Hän on upea ja kaunis! Villan muotoilu on kyllä taitolaji, en ole edes yrittänyt... Onnea näyttelyyn! Toivottavasti saamme lisää kuvia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana hän on. Kuningattaren ksvoista huokuu hyvyys ja sydämen viisaus.

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hieno!!

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman hieno hää on!!! Itseäni kiinnostaa myös huovutus ja jotakin on vuosien aikana tullutkin tehtyä niin kotona kuin kursseilla. Toiveenani on voida kehittyä lähemmäksi Sinun osaamistasi.

  Rauhallista joulun aikaa toivotellen täältä Raumalta, johon täksi päiväksi saimme hentoisen lumipeitteen. :) Noora

  VastaaPoista
 7. Wau - ja vielä toisen kerran wau! Upea. Ja sinä niin taitava-

  VastaaPoista
 8. Ylvas kuningatar!
  Hyvaa Joulua sinne pallon toiselle puolelle!

  VastaaPoista