Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Molla-Chihut


Nyt on menossa Molla-Chihu-buumi. Omelukone lähes sauhuaa, kun huristelen monen mollan ja heidän pikku mekkojensa saumoja. Yläkuvan söpöön chihuvihkoon kirjaan kaikki tilaukset, toivomukset, osoitteet ja chihujen nimet.


Buumi sai alkunsa reilu viikko sitten, kun laitoin pari kuvaa Facebookiin chihuahua-sivuille.


Niiden kuvien jälkeen olenkin saanut rypyttää pikkuisia valkoisia mekkoja ja ommella pitsejä.


Kysytyimpiä ovat olleet vaaleat kukalliset Molla-Chihut.


Ja poikiakin on kyselty, mutten ole vielä ehtinyt suunnitella poikien pukua. Aika tarkasti kuitenkin päässäni on jo idea.


Pilkullinen "burberry"-korvainen on ollut yksi suosikeista. Tällä chihulla on yllään vaalea neulemekko.


Melko hitaastihan nämä valmistuvat kaiken muun arjen keskellä ja ne ovat löytäneet uuden kodin samantien. En ole ehtinyt laittaa yhtään myyntiin Michilandian sivuille.


Tämä pikkuinen oli kaikkien suosikki ja samantapaisia on tilattu. Ikävä kyllä tätä kangasta minulla ei enää ole. Onneksi muita herkullisia kukkakankaita on varastossa.


Tämä sininen kultakorvainen pentu on ainoa valmis, joka vielä etsii omaa kotia. Chihun hinta on 35 euroa ja lentolippu 5 euroa.


Uusia erilaisia on syntymässä Peikkokukkulan Michilandian pajassa.


Elämäni ohjenuora seinällä ;)


Nämä Molla-Chihut odottavat virkkaamiani kukkia rintapieliinsä.


Nimeän pentueet aakkosjärjestyksessä chileläisten teemojen mukaan. 


Molla-Chihut matkustavat uusiin koteihinsa syntymä- ja luovutustodistuksen kanssa.

Nukentekijä on elementissään!

Päivitys: Sininen Molla-Chihu on jo varattu!

9 kommenttia:

 1. mistä sinun luovuus oikeen poikiin? MAHTAVAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuus on jokin ihme "pakko", joka on lapsesta asti tunkenut ulos minusta vaikka väkisin. Olen aina värkkäillyt kaikkea kaikesta: kaivanut maasta savea ja muotoillut sitä, kun ei muutakaan ole ollut. Tai ommellut mummon kankaanpalasia yhteen, vaikken mitään osannut. Se on todellakin "pakko". Ilman mahdollisuutta toteuttaa sitä, mikä sisältä puskee läpi, olisin varmasti todella onneton!

   Poista
 2. Aivan ihania!!

  Nautin niin paljon tästä blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Varsinkin kun itselle tulee uskonpuute ihan liian usein!

   Poista
 3. Todellakin ihania nämä! Eipä ohme että nämä pikkuiset Molla-Chicut pääsevät samantien koteihinsa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pikkukoiruuksia! :)

  Adoptiolapsen äitinä pitää kuitenkin sanoa, että tuo "adoptiomaksu" kuulostaa ikävältä. Adoptiossa - jos se hoidetaan oikein - ei koskaan makseta lapsesta (sehän olisi orjakauppaa), vaan maksut koostuvat lapsen kuluista (hoitomaksut sijaisperheelle tai lastenkotiin, lääkärikulut, hallinnolliset kulut yms.) ja ulkomaan adoptiossa hakumatkasta. Monilla on kuitenkin se käsitys, että adoptiolapsi maksaa ja tällaiset leikkiadoptiot valitettavasti tuntuvat vain vahvistavan tuota mielikuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tullut ajatelluksi asiaa tuolta kantilta. Molla-Chihut ovat tosiaan leikkiä ja koiranpennuista maksetaan kasvattajalle, eikä senkään maksun nimi ole adoptiomaksu. Ehkä siis pitää jättää käyttämättä sitä sanaa, vaikka kaikki ovatkin siitä tähän mennessä tykänneet. Ehkä ostajina ei ole ollut adoptiolapsen vanhempia...

   Poista