Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Puistomme


Ai että miksen ole laittanut valokuvia blogiin uudesta puutarhamme osasta "puistosta"? Siitä,  josta kerroin teille hehkuttaen joskus viime elokuussa? Syyn näette tässä kuvassa. Tässä kunnossa on nyt puistomme puolen vuoden kuivuuden jälkeen. Meillä ei ole ollut pisaraakaan vettä kasteluun ja kaikki on kuollutta tai puolikuollutta. Nyt odotellaan talvisateita, jotta puisto heräisi taas henkiin ja vihreyteen! 

Meillä täällä Peikkokukkulalla kävi yksi kaveri ensimmäistä kertaa. Hän on lukenut blogiani jo vuosia ja katseli tutkivasti ympärilleen. Hän kysyi, missä se hieno puistomme on. Melkein nolotti näyttää kuivunutta autiomaata talomme edessä. Tässä se nyt on! Tämä aika vuodesta on Chilessä vähän kuin talvi Suomessa. Ei sielläkään voi esitellä puutarhan kauniita kukkasia helmikuun pakkashankien alta. Eivätkä ne pensaat kuki marraskuun floskassaan :)

3 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan kuivaa, vaan pian taas vihertää kun luonto saa vettä.

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä loppukesästä
  ja syksyn alkupuolella.Ei tule yli puoleen vuoteen vettä niin kaikki mikä ei saa keinokastelua kuivuu pois.

  VastaaPoista
 3. Todella kuivaa, ei ihme, että kaikki kuolee tai lakastuu! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista