Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 23. heinäkuuta 2009

Haltijoita-Elfas 2

Mian tekemiä haltijoita. Materiaalit: muotoilumassa, itse värjätty raaka villa ja karstattu villa, kanaverkko, rautalanka, luonnonmateriaalit ja pikkutavarat.

Hattumuotia PeikkokukkulaltaTahdotko ruusun?


UnelmaKotilotarhan iloinen Ilona

3 kommenttia:

  1. Kyllä asut eksootisessa paikassa omasta näkökulmastani katsoessa. Nuo haltijattaret ovat ihania, oletko ne itse tehnyt? Ja koirat suloisia pikku palleroisia :)

    VastaaPoista
  2. Hei Selma! Olen tehnyt kaikki blogissani esiintyvät nuket itse. Olen vähän kertonutkin niiden teosta ja käytetyistä materiaaleista. Kiva kun kävit täällä! - Ja tosiaan eksoottisuus riippuu näkökulmasta. Minun mielestäni Suomi ja pohjoismaat ovat niiiiin eksoottisia. Huoh, kauhea ikävä sinne!

    VastaaPoista
  3. Löysin tänne ihanien nukkiesi pariin Selman blogin kautta ja jäin heti ihastelemaan näitä pihahaltijoita. Tuo Ilona on vallan upea ilmestys :) saa flunsasisenkin hyvälle tuulelle. Pahastutkos jos lisään blogisi omalle suosikkilistalleni?

    VastaaPoista