Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kangaslöytöjä

Chilessä ei ole kunnollisia kirpputoreja. Ihmisillä ei ole mitään myytävää, sillä kaikki käytetään loppuun asti itse. Kuitenkin täällä on isoja liikkeitä, jotka tuovat Yhdysvalloista ja Euroopasta käytettyjä vaatteita, verhoja, peittoja ja pöytäliinoja Chileen myytäviksi. Hinnat ovat kuitenkin mielestäni kaliita ottaen huomioon, että tekstiilit ovat käytettyjä. Kaivelen kuitenkin rättikasoja aina, kun olemme kaupungissa. Joskus osuu löytöjä mukaan. Etsin materiaaleja nukeilleni, koirilleni ja sisustukseen. Käytettyjä vaatteita olen melko huono ostamaan.

Löysin vanhojen rättien joukosta ihanan lasten makuupussin. Kuvio näyttää tosi 50-lukulaiselta, mutta minulla ei ole aavistustakaan, miltä vuosikymmeneltä makuupussi voisi olla. Onko kenelläkään hajua? Pussi on tosi kevyt ja se on samaa mallia kuin äitiyspakkauksen makuupussit. Ensin ajattelin antaa sen koirilleni peitoksi, mutten raskikaan. Nyt peitän sillä pentuaitauksen yön ajaksi, jotteivät pikkuiset palellu.Tässä on verho, jonka ensin luulin olevan vanha, mutta sitten huomasin, että siinä olikin Martha Stewartin lappu saumassa. Kotona keitin verhon kuumassa vedessä ja Vanish-pesuaineessa, jotta saisin kellertymät pois kankaasta. Kankaasta tulikin kuin uusi ja samalla Martha Stewartin lapustakin hävisivät kirjaimet. Poistin koko lapun ja nyt se tosiaan näyttää vanhalta verholta tai lakananpalalta. Nyt verho on vessan ovessa.
Olen tässä ihmetellyt, että milloin joku löytää tämän uuden blogini. Mistä minä tiedän, jos joku lukee tätä? Kyllä on ihmeellistä!

6 kommenttia:

 1. Hei Mia !

  Tervetuloa uuden harrastuksen pariin !
  Löysin sinut kun olit käynyt kommentoimassa Sirkan blogia. Rohkeasti vain käyt vieraisilla ja jätät viestejä niin sinut löydetään.

  Suloinen söpöläinen on sinun Alma Olivia :)

  Ilahduttaa aina löytää uusia mielenkiintoisia blogeja.

  VastaaPoista
 2. Hei Mia!

  Kiitos kun kävit blogissani ja jätit jäljen itsestäsi, niin löysin tänne tieni..olen tosi huono vierailemaan, mutta aina tulen vastavierailulle kiittämään.
  Jätinkin sinulle viestiä omaani, kun kysyit siitä kävijälaskurista.

  Onnea sinulle blogisi aloitukselle ...ja vielä ihanat lämpimät kiitokset kauniista sanoistasi.

  Herttaisen suloinen ja niin pieni ja sievä teidän Alma Olivia!

  VastaaPoista
 3. siis kaikki koirat tosi suloisia!!
  Onpa niitä paljon! Ihania!

  VastaaPoista
 4. Hei Marianne ja Sirkka! Kiitos kommenteistanne. Oli todella hauskaa huomata, että joku löysi blogintynkäni;) Kiitos Sirkalle neuvoista kävijälaskurin laittamiseen - onnistuin!

  VastaaPoista
 5. Joka päivä tsekataan blogisi! Ä

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija täälläkin! Ihanaa on lueskella elämänmenosta toiselta puolelta maailmaa!

  Pecanpie

  VastaaPoista