Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 15. lokakuuta 2009

Herttaiset emalikuvut

Minusta emaliastiat ovat ihania. Chilestä ei kuitenkaan ole helppoa löytää muuta kuin sellaisia halpoja kiinalaisia huonosti emaloituja mukeja. Niitä on kai Suomessakin saatavilla. Kerran kuitenkin törmäsin tavaratalon astiaosastolla Old Sheffield Village -sarjaan. Olisin tahtonut ostaa niitä, mutta hinta oli vähän liian korkea. En ostanut yhtäkään.

Seuraavalla kaupunkireissulla menin samaan tavarataloon ja himoitsemani emaliastiat olivat alennettu puoleen hintaan! Ostin tuon korkean kakkuvadin kuvulla, juustokuvun sekä kerroksellisen pikkuleipälautasen, josta ei nyt ole kuvaa, sillä se on tilanpuutteen takia varastossa.

Myynnissä oli muitakin astioita samaa sarjaa, mutta nämä olivat ylivoimaisesti ihanimmat. Kyllä oli kivaa, kun maanantana saimme vieraita ja katoin pikkuleivät ja kakut kuistille näihin emaliastioihin. Nämä sopivat niin täydellisesti maaseutuympäristöön!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä! Onko tonttiasioissa mitään edistystä?

  VastaaPoista
 2. oi miten ihanat!!!!!aivan suloiset!<3

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita! Miten kiva, että sattuivat olemaan alennuksessa ja pääsivät vielä heti käyttöön! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania ja todella suloisia niin kauniita :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 5. Kauniita astioita! Hyvää tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Onpas täällä paljon astiafriikkejä ;) Tonttiasioissa ei ole mitään edistystä. Odottellaan, odotellaan...

  VastaaPoista