Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 8. lokakuuta 2009

Tunnustus ja seitsemän itsensäpaljastusta;)

Viivu lähetti tunnustuksen seitsemään blogiin, jotka ovat innostaneet ja kannustaneet häntä luomaan jotain uutta. Minun blogini on yksi tunnustuksen saaneista. Minä olen vieraillut ahkerasti hänen blogissaan, sillä meillä on sen suhteen samanlaiset elämäntilanteet, että molemmat olemme etsimässä kotia, hän taloa ja minä tonttia. Kiitos Viivulle tunnustuksesta!

Tunnustuksen mukana seurasivat seuraavanlaiset ohjeet:

Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.
Anna tunnustus seitsemälle.
Linkitä nämä blogissasi.
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

ITSENSÄPALJASTAMISOSUUS:

1. Minut valittiin 90-luvun alkupuolella Turun edustusnuoreksi Turun Flikaksi.

2. Käytän yöllä purentakiskoa.

3. Olen ollut lippukunnanjohtaja monta vuotta.

4. Baletissa minun täytyi aina luntata muilta seuraavat askeleet:)

5. Minulla on surkea kielipää, vaikka chileläiset luulevat sen olevan hyvä.

6. En käytä lainkaan alkoholia, enkä ole koskaan ollut humalassa.

7. Painan 47 kiloa ja olen 161,5 cm pitkä. Enkä näytä liian laihalta.
---

TAHDON ANTAA TUNNUSTUKSEN SEURAAVILLE BLOGEILLE:

Tiedän, että Malla on saanut saman tunnustuksen jo kolme kertaa, mutta hänen bloginsa ansaitsee lisää tunnustuksia. Sitä lukiessa tulee aina kotoisa ja hyvä mieli.

Sirkalle tunnustus hänen ihanista kuvistaan ja niin kauniista kodista ja puutarhasta sekä ihanista kommenteista, joita hän aina jättää.
On aina mukavaa katsella kuvia kauniista kodeista. Ainosofia myös opetti minulle lumisade-efektin ja muitakin juttuja.

Järkyttävän ihania sisustusunelmia pienille prinsessoille. Vaikkei minulla edes ole lapsia, olen myyty! Annen upeaa värisilmää voi vain ihailla. Kauniita tunnelmallisia kuvia. HUIPPUHIENOA!

Meken tekoset ovat upeita. Hän keksii omia ideoita, eikä kopioi muilta.

Finkinja kirjoittaa elämästään Kroatian kukkulalla. On mukava lukea hyvinkirjoitettua tekstiä toisten ulkosuomalaisten elämästä.

Yksi uusista blogilöydöistäni. Susa kirjoittaa rehellisesti, hauskasti ja välillä myös ahdistavasti elämästään Las Vegasissa. Hän kertoo myös asioista, jotka ovat kipeitä ja pelottavia.
--------------

Sain nauttia tänään ihanasta kevätpäivästä. Aurinko paistoi, eikä ollut vielä liian kuuma. Neonväriset naapuritkin ovat heräilleet talvipiiloistaan vilistelemään kuistilla.

Iloista loppuviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tunnustuksesta, olen otettu etta pidat blogistani. Ihana loytaa taas uusi blogi, viikonloppuna tutustun elamaasi paremmin ajan kanssa. :))

  VastaaPoista
 2. Voi Mia!! Olen sanaton, mutta yritän jotain tähän raapustaa...Kiitos! Ensiksi sylin täydeltä haleja sinulle syntymäpäiväsi johdosta!! Onnea myös jokaiseen päivääsi..nyt kyynelehdin...........
  pala kurkussa..yritän jatkaa...toivon totisesti sinulle ja perheellesi..kaikille ihanaa elämää, niin nyt tässä kauniissa kodissa, kuin myös sitten tulevassakin.
  Nyt kuitenkin minun on kerrottava, että olen saanut aikaslailla tunnustuksia, alussa niitä laitoin blogiini, mutta olen ne nyt jo aikoja sitten jättänyt pois....en osaa päättää kenelle ihanille ihmisille tunnustuksia jakaisin eteenpäin, minusta kaikki ansaitsevat ne. Toivon hartaasti, ettet pahoittasi mieltäsi, mutta kaikella kunnioituksella otan sen vastaan! Kiitos!
  Sinä olet totta totisesti ansainnut tunnustuksesi moninkertaisesti! Onnittelut!!

  Iloa ja auringonpaistetta!

  VastaaPoista
 3. :) Ihania tunnustuksia!

  Minunkin PITÄISI käyttää purentakiskoa :) Hammasta puren niin, että niitä on pitänyt viilailla poiskin posken puolelta, etteivät osuisi yhteen.

  VastaaPoista
 4. Olen huomannut, että monia blogisteja yhdistää se seikka, että alkoholia ei juoda lainkaan tai nautitaan hyvin vähän. Pätee myös itseeni.

  VastaaPoista
 5. kiitos sinä PIeni ihana ihiminen siellä jossain;))lämmittää aina mieltä ja sydäntä ku muistetaan!<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mia-ystäväiseni siellä kaukana :)

  *niiata niksauttaa*

  Otan kiitollisuudella vastaan ja vähän tutkailen itseäni mitä paljastaisin teille ;)

  Voi hyvin ja mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Voi, onnea syntymäpäiväsankarille. Ja onnea tunnustuksesta. Ja toivotaan että kohta saatte sen unelmien tontin, olette sen totisesti ansainneet:)

  VastaaPoista
 8. Mia, tarvitsen sun sähköpostisi, että voin lähettää kutsun blogiini. Laita siis mulle meiliä mamapuskassa (a) yahoo.com.br

  VastaaPoista
 9. Oh, puuttui yksi kirjain... siis mamaepuskassa (a) yahoo.com.br :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Löysin tänne Titityyn kautta... Mutta varmasti palaan uudestaankin. Missä päin Chileä asut, jos saa udella? Asuin Santiagoassa yhteensä puolitoista vuotta ja maata tuli kierreltyä paljon. Tällä hetkellä asun Meksikossa, mutta aina säännöllisin väliajoin tulee ikävä Chileen, etenkin etelään, Araucaniaan tai Chiloeen..

  VastaaPoista
 11. Kiitokset vielä kaikille onnitteluista, sekä synttärien että tunnustuksen johdosta :)

  Viivu: Hanki ihmeessä kisko, vai onko sinulla se, muttet käytä? Jos minä olen käyttämättä sitä muutaman yön peräkkäin, niin kipu leuoissa, siellä hampaiden takana on tosi voimakas. Menin hammaslääkärille, sillä luulin, että viisaudenhammas oli puhkeamassa. Ei minulla ole edes viisaudenhampaiden juuria, vanha hampaidenkirskutusvaiva siellä vain olikin. Minulla oli Suomessakin kisko, mutta en ole käyttänyt sitä kahdeksaan vuoteen. Nyt sain taas saman tuomion: aina käytettävä!

  Mamae: lähetin viestiä!

  ClobriDreams: Asumme Concepcionin ja Los Angelesin välimaastossa. Kiva, kun löysit blogini. Tulen vastavierailulle! Meillä muuten asustaa kolibreja tässä mökkimme lähistöllä ja ne tulevat aamuisin kuistin kukkiin aamiaiselle.

  VastaaPoista
 12. Voi kiitos tunnustuksesta:)
  Yritän saada omani aikaiseksi mahdollisimman pian;)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kauniista sanoistasi, ihan häkellyin :) Saapas nähdä saanko omia tunnustuksiani aikaiseksi :) Ihanaa syksyn jatkoa sinulle sinne merten taakse !

  VastaaPoista