Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 29. lokakuuta 2009

Tätä ei voi uskoa todeksi! - tonttikiemuroita

Näin päin mäntyä ei kenelläkään voi mennä! Jätimme reilu viikko sitten kiinteistövälittäjälle pyynnön, että hän selvittäisi tonttien 1 ja 3 kohtaloa (katso aiempi postaus), eli ottaisi yhteyden omistajiin ja kysyisi lopullista hintaa ja selvittäisi myös sen, ettei nyt tällä kertaa tonteissa ole mitään ongelmia. Kiinteistovälittäjä lupasi soittaa meille viime keskiviikkona. Tietenkään soittoa ei tullut, joten sunnuntaina mieheni soitti perään. Kv kertoi, ettei ollut ehtinyt ottaa asioista selvää, mutta seuraavana päivänä hän menisi kunnantoimistoon ja myös soittaisi omistajille. Hänen piti soittaa illalla. Tietenkään soittoa ei kuulunut....tänään on torstai ja hän soitti puoli tuntia sitten. Ja tässä tulos:

Tontti 1. Omistaja tahtoo myydä, mutta kunta on muuttamassa nyt sääntöjä niin, että juuri sille tontille ei saa rakentaa MITÄÄN! Eli omistaja ei voi sitä myydä, sillä kunta tahtoo tehdä siihen puiston!

Tontti 3. Hinta on liian korkea sijaintiin nähden. Summa siis ei ole paha, mutta siihen nähden, että paikka on ihan puskassa, ei ole järkeä maksaa sitäkään.

Tontista 3 emme olleet varsinaisesti kovin kiinnostuneita, mutta ykkönen oli erittäin varteenotettava. Tämä oli nyt viides menettämämme tontti.

Mieheni kuitenkin tahtoo mennä ensi viikolla sen kunnan toimistoon kysymään, onko tämä uusi pykälä jo allekirjoitettu vai ehdimmekö tehdä jotakin. Minä en ole toiveikas, sillä tiedän, miten hankalaa täällä kaikki on. Nyt on sellainen olo, että tahdon luovottaa hetkeksi ja suunnata nenän toiseen suuntaan.

3 kommenttia:

 1. Lo siento....kurjaa kun on noin kinkkistä tuo tonttihomma.Toivottavasti nyt kuitenkin sen tontti ykkösen kanssa tapahtuisi joku ihme....

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus! Mikä Chilen pääuskonto on? Katolilaisuus? Ehkä Pyhä Maria järjestää ihmeen kuten Yaeliakin kirjoitti...

  VastaaPoista
 3. Kaikki osanottoni täältä!
  Kurjuuksien kurjuus! :(
  Ja voimahali!

  VastaaPoista