Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 24. lokakuuta 2009

Uusi peti Suomesta!

Meidän perheen karvaiset rinsessat saivat postin tuomana paketin Suomesta. Kun avasin sitä, kaikki heiluhännät olivat nuuskimassa vieressäni.Kuvassa Prinsessa Leya (1v8kk ja 1,8 kg)
Ilo oli ylimmillään, kun laitoin pedin lattialle. Siinä hypittiin ja siinä kieriskeltiin.Pedin saa avattua pyöreäksi patjaksi ja kiristysnauhasta kiristämällä petiin tulee reunat.


Tämä suloinen Paul Frank -peti pidetäänkin "parempana" petinä, eli laitoin sen makuuparvellemme. Siinä saa nukkua se puhdastassuinen hauveli, joka on nukkumavuorossa mamin ja papin kanssa parvella:)


Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Tai uskon minä, sillä meidän noutajallamme on KOLME hienoa petiä ja sen lisäksi vielä 90 cm leveä runkopatjavuode...;-), mutta nuo kuviot ovat ihan vauvaa.

  Miten toinen kestää, kun ei ole nukkumavuorossa, ottakaa ne molemmat sinne parvelle. Meidän Olgakin ennen rötkötti välissämme ja toinen nukkui sitten ihan reunalla. Sisareni koira valtaa heidän parivuoteesta aina jommankumman puolen ja vallattu henkilö lähtee nukkumaan takkahuoneen sohvalle...

  VastaaPoista
 2. Ompas söpö peti!
  Kyllä tuossa kelpaa kölliä ja pötkötellä! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana peti niin söpö :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana prinsessapeti noille pienille ihanuuksille!

  VastaaPoista
 5. Suloinen näky! Ihana peti, kyllä kelpaa kellistellä, kiva kun siinä on laidatkin. Varmasti uni maistaa ja onhan siinä kiva peuhatakkin..ja päiväunet ja varmasti on lempipaikka, kaikki rinsessat haluvat kellimään.. kukin vuorollaan, iloisesti varmasti odottavat päästä telmimään!
  Ihana postipaketti!

  Kiitos siitä vinkistä "tupaantuliaiset Italiassa"
  uskon, että on lukemisen arvoinen...en olekkaan sitä lukennut.

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki ja kiitokset kommenteistanne! Olen vastannut niihin, mutta outoa, vastaukseni on kadonnut taivaan tuuliin!

  VastaaPoista