Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 12. lokakuuta 2009

Rakas vanha ystävä - Don Patron

Saimme tänään ihanan vieraan. Rakas Don Patron Quijote Corazon de Leon tuli käymään meidän campollamme uuden omistajansa kanssa. Siitä, kun Patron on viimeksi juoksennellut täällä, onkin jo yli vuosi. Heti se kuitenkin muisti tutut paikat. Iloinen jälleennäkeminen koettiin myös saksanpaimenkoiramme Lunan kanssa. Ne olivat ylimmät ystävykset Patronin asuessa meillä.


Nykyään Patron on kaupunkilaiskoira ja käy myös erityiskoulussa tapaamassa lapsia ja nuoria. Näemme Patronia muutaman kuukauden välein kaupungissa. Tänään kuitenkin Patron pääsi maalle. Päivä oli aurinkoinen ja kaunis ja vierailusta jäi todella hyvä mieli.


Illalla Leya ja Zara saivat nuolla kakkuvadin puhtaaksi. Niidenkin mielestä vierailu oli siis oikein onnistunut :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan suloinen on Patron ja komea on nimensäkin.Ja hauska tuo kuva missä hauvelit nuolevat Taika-vatia:-)

  VastaaPoista
 2. Söpö kuva teistä :)

  VastaaPoista
 3. Onpas tytsyillä pulskat selät! Eivät olekaan mitään rimpuloita, vaikka chihuja ovatkin! Ä

  VastaaPoista
 4. Joo, noille tytöille ruoka maistuu:) On hyvä, että Zaralla on lihaa luiden ympärillä, sillä pentujen jälkeen se vähän laihtui.

  VastaaPoista
 5. Niin, eikä chihuahuan kuulu olla rimpula, vaan vankka koira pienestä koostaan huolimatta. Zaran ja Leyan paino muuten on alle kaksi kiloa pulskista selistään huolimatta :D

  VastaaPoista