Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 3. lokakuuta 2009

Tonttikiemuroita

Nyt on toivoa!
Lupasin päivittää tontinhankintakiemuroitamme ja nyt on vähän uutta kerrottavaa. Odotimme siis kolme viikkoa soittoa tontin omistajalta. Hän lupasi soittaa kolme päivän päästä, mutta mitään ei kuulunut. Hänen piti kertoa meille, mihin päätöksen ovat tulleet, myyvätkö vai eivät. Lopulta mieheni soitti hänelle. Sieltä vastasi joku toinen henkilö, joka kertoi, ettei omistaja voi puhua, sillä hänellä on kurkku kipeä. Minä olin varma, että kolmen viikon soitamattomuus sekä kurkkukipu tarkoittavat sitä, etteivät he tahdo myydä.


Mieheni kuistilla, joka ehkä on joskus meidän.
Seuraavana päivänä mieheni puhelin soi. Omistajan poika oli puhelimessa. Hän kertoi, että he eivät tarvitse rahaa, joten he eivät ole ajatelleet kuitenkaan myydä tonttia, mutta jos voisimme vielä odottaa muutaman päivän, niin he miettivät vielä. Hinta kuitenkin oli noussut kahdella miljoonalla, siis jos he myisivät.


Muutaman päivän kuluttua mieheni soitti omistajalle, mutta taas joku muu vastasi ja kertoi, ettei omistaja ole kotona. Voisimme odottaa soittoa seuraavana päivänä. Tietenkään puhelua ei kuulunut. Selvä juttu, he eivät tahdo myydä!


Seuraavana iltana mieheni soitti ja omistaja oli puhelimessa. Minä laitoin puita pesään ja toimittelin kaikkea pientä, etten olisi purrut kynsiäni kyymärpäihin asti. Korvat höröllään kuuntelin puhelua. Puhuttiin papereista ja kaupanteosta! Onko tämä totta?


Mieheni ilmoitti omistajalle, että ostaisimme tontin ja hinnasta päästiin sopimukseen. Emme alkaneet tinkiä, meillä on siitäkin jo huonoja kokemuksia.


Huippu tässä jutussa on se, että kun illalla ilmoitimme omistajalle ostavamme tontin, niin heti seuraavana aamuna soi puhelin. Kiinteistövälittäjä, joka siis ei tiedä, että olemme ostamassa kyseistä tonttia, kertoi, että nyt etsimällämme alueella on monta tonttia myynnissä! Kaksi vuotta olemme etsineet, emmekä ole löytäneet juuri mitään! Uskomaton ajoitus!


Ensi viikonloppuna menemme katsastamaan nämä uudet myyntiin tulleet tontit. Eli nyt on taas toivoa. Yksi on jo MELKEIN varma ja uusia mahdollisuuksia odottaa siellä meitä. Täytyy vain käydä katsomassa, millaisia ne uudet ovat ja toivoa myös, etteivät nämä omistajat ehdi muuttaa taas mieltään, etteivät myykään!8 kommenttia:

 1. on teillä siellä melekosen mielenkiintosen PIinaavaa tontinmetästystä!!!!huhhuh!!:)hassua,että tontti laitetaan myyntiin,mutta oikeasti ei ollakaan valamiita sitä myymään?!
  toivotaan,että pian teitä onnistaisi!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan nyt teille oikein paljon onnea, jotta sopiva tontin saisitte. Oli mielenkiintoista taas lukea tarinaasi, kuin mukana eläen! Pidän peukkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Koko sydämestäni toivon, että teitä nyt onnistaa tontin suhteen! Peukut siis pystyssä täälläkin!

  VastaaPoista
 4. Tiedän millaista on kun odottaa, kun saa ostaa sen oikean tontin...Tiedä vaikka sieltä löytyisi vieläkin parempi, mutta usein on vain yksi oikea, joka tuntuu hyvältä. hyvää onnea...

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta!!! Tuo tuntuu ihan kyllä kiusaamiselta!!!
  Mutta onni onnettomuudessa nuo uudet tontit :) Jospa se nyt sitten olisi jo joku niistä! Toivomassa mukana!!!

  VastaaPoista
 6. Löysin tänne Titityy-blogin Lissun kauttaa ja kävin hieman blogiasi läpi.Ihania juttuja täältä löytyykin! Tsemppiä tontin suhteen!

  VastaaPoista
 7. Täällä kanssa uusi lukija:) Tulin heti vastavierailulle kukkulalle, palailen paremmalla ajalla lukemaan enemmän;)

  VastaaPoista