Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 29. tammikuuta 2010

Ferian perjantai

Tässäpä näkyy kojuni feriassa. Ulkomaalaisilla on siniset kyltit ja chileläisillä keltaiset. Ferian järjestäjät päättävät, mitä kylttiin tulee. Sen vuoksi nimeni on joskus ollut "Aatonen" ja töideni kuvauskin on ollut usein epäosuva. Ensimmäisenä vuonna oli "villaveistokset" ja tietenkin ikävät ihmiset valittivat siitä, että olen käyttänyt töissäni muutakin kuin villaa. Yhtenä vuonna oli "perinteistä suomalaista käsityötä", mikä taas harmitti itseäni, sillä työni eivät kuitenkaan ole niin perinteisiä. Tänä vuonna tuo kuvaus on onnistunut, mytologisia hahmojahan suurin osa töistäni on ja nyt eivät voi ihmiset valittaa siitä, että olen käyttänyt useampia materiaaleja.

Myyntipöytä on joka vuosi vinossa jompaan kumpaan suuntaan. Tänä vuonna on kätevää, kun tavarat kierivät mieluummin kojun sisään kuin ulkopuolelle. Pöydän alla näkyvät kalterit, jotka laitetaan kojun eteen yöksi. Päivällä kaltereille ei ole muuta paikkaa kuin tuossa rumasti pöydän alla, jos sisäpuolelle ei mahdu. Kaltereiden takana on suomalaisen blogin pitäjän Aimariin ottama kuva, jonka suurensin hänen luvallaan. Olisin tahtonut laittaa sen kyltin viereen, mutta se olikin liian iso. Ei mahtunut.Tämä kuva on otettu aamupäivällä, kun teltassa ei vielä ollut tungosta.

Talvinen maisemakuva


Tänään onneksi myynti oli ihan hyvää. Tuli heti reippaampi olo, kun oli vähän vipinää!

Tässä makupala isommasta taulusta.
---
Kiitos teille kommentoijille kannustuksesta!

13 kommenttia:

 1. Upeita käsitöitä! Minäkin tulin blogiisi vierailulle ja tulen varmasti täällä vierailemaan! Kiitos kommentista blogissani ja liittymisestä lukijakseni : )! Lumisin pakkasterkuin CosyCottage Suomesta

  VastaaPoista
 2. voi miten suloinen ja herttainen onkaan tuo pukin muori!!!toivon totisesti,että siellä ymmärrettäs tekemäsi taiteen arvo!tsemppiä mia!!sä oot ehottomasti paras näkemäni nuken tekijä!:)oppiisi tulisin jos täällä asuisit!!!!

  VastaaPoista
 3. Koju on ihana, kutsuu luokseen. Keiju joka siellä lentelee, kiinnostaisi kovasti. Paljon lienee maksaa, jos tänne Suomeen sen tilaisin?

  VastaaPoista
 4. Kiva että myyntisi on lähtenyt sujumaan:-) Myyntikojusi on ihastuttavan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Oletpa todella ollut ahkera, kun noin paljon on myytävää. Toivottavasti kauppa käy hyvin!

  Mukavaa viikonloppua sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille!

  Keijukainen: Keiju tulee maksamaan postituksineen 30 euron paikkeilla. En kyllä tiedä, tarkoitatko tuota sinistä keijua vai ihonväristä. Kaikki siniset myin jo ja vain yksi ihonvärinen on jäljellä. En tehnyt niitä monta, sillä ne ovat tähän tapahtumaan hieman liian kalliita. Silti ne ovat kaikki menneet jo nyt! Ihme :)

  VastaaPoista
 7. Hei Mia!

  Kävinpä tänne vastaamassa sinulle, että mukana olet arvonnasssa!

  Kaikki blogini kuvat ovat omista tuotteistani, se prinsessanaulakkokin.

  Ne sinun keijut on kyllä herttaisia, minusta ei ollenkaan kovan hintaisia. Tekisi mieli kyllä tilata jonkinlainen sinulta...

  Kuvista vielä, laita vain lisää blogiisi töistäsi kuvia. Tai oletko ajatellut laittaa niitä Flickriin?

  -Minna

  VastaaPoista
 8. Moi Mia!

  Kiitos pupusta ja kassista jotka lähetit minulle. Pupun nimi on Pee Buu! Blogisassi oli kuvia sen siskoista!!!
  T: Helmi

  VastaaPoista
 9. Vau, ihanaa - varmasti sinun käsityösi tuovat eksotiikka sinne paikalliseen elämään :)

  VastaaPoista
 10. Voi valtava sentään, miten upeita töitä! Katselin edellisenkin postauksen kuvat. Tuntuu hyvältä puolestasi, että kauppakin lähti käyntiin.
  Mielelläni katseleisin myös lisää kättesi töitä.
  Olen aivan otettu, kun laitoit talvikuvani myös hitusen kertomaan, minkälaisesta maasta Mia on sinne Chileen tullut.
  Tällä tulee lunta koko ajan lisää ja pakkaset paukku etelässäkin. Hiihtokelit ovat loistavat.

  VastaaPoista
 11. Joulumuori on kyllä valtavan ilmeikäs. Ja tuon viimeisen työn haluaisin ehdottomasti nähdä kokonaan, se näyttää upealta!

  Etsystä vielä, siellä voi valita, mihin haluaa lähettää töitään, jos joku on kiinnostunut. Postimaksut tosiaan kannattaa tarkastaa etukäteen. Jos haluat kuulla asiasta lisää, laita vaikka sähköpostia osoitteeseen colibridreams(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mia, minun myös pitää kommentoida tuota tekemääsi joulumuoria. Pisti heti silmään ja on aivan todella mahtavan näköinen!

  Kiva, kun myynti on vilkastunut. Toivotaan, että se jatkuu nyt samanlaisena :)

  VastaaPoista
 13. Terve Mia!
  Artisti Sinä olet! Kauniita ja hyvin erinomaisia nämä kaikki ovat. Lapimurto tulee varmasti kun näin ahkerasti jatkat, älä anna periksi.
  Felicitaciones mil!
  Saludos,
  Orlando

  VastaaPoista