Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Vieraita Suomesta!

Meille tulee TÄNÄÄN vieraita Suomesta! Kivaa!

Jos olisimme aloittaneet rakennusprojektin kuukautta aikaisemmin, olisi meillä nyt vierashuonekin...mutta aina ei voi voittaa ...ja SOPU SIJAA ANTAA :)

10 kommenttia:

 1. Voi sinua onnellista! Mukavaa aikaa vieraitten kanssa!

  VastaaPoista
 2. Nautinnollista aikaa Suomi-vieraiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa!!! Nauti ajasta vieraiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mia, sait varmasti kaivattuja tuliaisia. Toivottavasti edes salmiakkia ja suomalaisia kirjoja.

  Odotan jännityksellä uudisrakennuksenne värejä...

  VastaaPoista
 5. Olet niin innostuneen tuntuinen, että olet varmasti kovasti odottanut vieraitasi.

  Vietä hauskoja hetkiä vieraidesi kanssa!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että mukana tulee paljon suklaata!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla! On varmasti ihanaa saada vieraita kotimaasta. Näyttää hyvältä teidän talo tuossa kuvassa. Hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hei kaikille teille kommentoijille! Vieraat paasivat perille tanne ehjina ja jo kiertelimme kauppakeskusta, silla mikaan muu ei ollut sunnuntaina auki. Huomenna alkaa varsinainen "nahtavyysrumba". Ja sain tuliaisia: lukemista, salmiakkia ja suklaata, muumimukeja seka vanhoja cd-levyjani, jotka jatin Suomeen:) Toivon kovasti, etta vieraani viihtyvat ja he saavat paljon uusia kokemuksia ja nahtavaa.

  VastaaPoista
 9. Voi, sinulla on mukavaa siellä ystävien kanssa! Ihanalta näyttää tuo teidän rakennusprojekti! Olispa täälläkin tuollaista että saisi soveltaa rakentamisen edistyessä mitä mihinkin laittaa, niin ainakin meidän monet rakennushaaveet olisi saatu toteutettua!

  Oletko huomannut että homeathomessa on paljon chihu-tavaraa, vai oliko tuo kassikin sieltä? Ysävän kanssa teimme sinne kimppatilauksen ennen joulua, käy katsomassa vanhempia postauksiani.

  VastaaPoista
 10. Olipa kiva lukea joulustasi.Vahan samanlaisia tunnelmia taallakin.
  Ehka kuitenkin vahan helpompaa,silla juutalaisuudessa ei vieteta joulua,joten se ei nay eika muistuta koko ajan olemassaolostaan.
  Nauti suomivieraistasi!!!

  VastaaPoista