Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 14. tammikuuta 2010

Ihanat vaaleat pilvet...

Ihanat vaaleat pilvet liukuvat taivaalla,
hiljaa ja lumoavasti laulaa ruohonleikkuumasiina.
-
Auringon hyväilystä heinä on väsynyt,
tulisi talo valmiiksi, tulisi juuri nyt.
-
(Harmajaa mukaillen minä)


Tämän kesän alku on ollut ihmeellinen. Liian kuumia päiviä on ollut vain yksi. Tänä vuonna on ollut jopa viileää. Eilenkin kävi niin kova tuuli, että paikat rämisivät ja kuistin kukkapurkit kaatuilivat sinne tänne. Chihut räksyttivät hermostuneena, kun joka puolelta kuului epäilyttävää ja vaarallista riksahtelua ja raksahtelua.
---
Minulla on tänä kesänä ollut pitkähihainen päällä melkein joka päivä. Eilenkin viima kävi fleecen läpi! Olen todella onnellinen tästä, sillä normaalisti tähän aikaan vuodesta on todella tukalaa. Viime vuonna, kun valmistin töitäni Feria de arte populariin, olin sulaa. Tuuletin hurisi koko ajan selän takana ja kankaanpalaset ja villat lentelivät ärsyttävästi tuulessa. Jalkoja ja päätä särki ja koko kroppa oli vetelä ja väsynyt. Tänä vuonna tuntuu melkein suomalaiselta kesältä, paitsi että ei sada niin paljon.

6 kommenttia:

 1. Suloinen kuva! Hassua ajatella että sinä se siellä vietät kesää, kun täällä on kinokset.

  Mukavia ja viileähköjä päiviä sinne toivottelen :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava lintumökki. Oletko tehnyt sen itse?

  VastaaPoista
 3. Ihana pikku mökki kuvassa! Taitaa ympäri maailmaa olla kummalliset kelit,sillä täällä taas on koko talvi ollut harvinaisen lämmintä,ei kertaakaan ole lämmitystä tarvinnut.Ja minä kun halusin kylmän talven....

  VastaaPoista
 4. Mia, hienoa huomata, että muistat noin yhden Harmajan kauneimmista runoista...vai onko peräti Saiman Kootut runot mukana...

  VastaaPoista
 5. Heipparallaa!
  Kiitos paketista jonka sain pari päivää sitten,harmi ettei jouluksi kerinnyt koska liina olisi siihen juhlaan hyvin passannut! Lintu livertelee asemakellomme kyljessä,ja minä kiitän!
  Iloisia päiviä! :)

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki! Linnunpönttö on ostettu USA:sta ja se maksoi kokonaisen dollarin. Ostin muutaman erilaisen ja ne on nyt täällä koristeena.

  Leena Lumi: Muistan runon ulkoa ja Harmajan kootut ovat yhä Suomessa :(

  Virva: Posti on hidastellut aivan järkyttävästi marras- joulukuussa! Kiva, kun paketti kuitenkin tuli perille. Se liina on oikeastaan keittiöpyyhe.

  VastaaPoista