Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 12. helmikuuta 2010

Saviesineitä

Sanoin aiemmin, etten ottanut kuvia muista kuin chileläisistä kojuista, mutta pitihän mukaan mahtua yksi poikkeus. Nämä saviesineet ovat naapurimaasta Boliviasta. Niissä on tavallista sympaattisempi muotoilu.

Itselleni ostin valkoisen lintulautasen. Samanlainen värillisenä näkyy ensimmäisen kuvan alareunassa, eli kyse ei ole tuosta pienestä "lautasesta", joka näkyy alemmassa kuvassa.


Kyllä tämä bloginpito on hankalaa, kun yhteys on näin surkea kuin mitä se meillä on. Tekstin kirjoittamisessa ei ole ongelmia, mutta kuvien lataaminen tänne kestää iäisyyden! Nytkin olen odottanut ensimmäisen kuvan latautumista vartin ja välissä yhteys katkesi kokonaan. Olemme harkinneet vaihtaa yhteyden Entel PCS :ltä Movistariin. Täytyy tiedustella asiaa.
---
Tästä hitaasta yhteydestä johtuen en voi kuunnella suomalaista nettiradiota, en kuule blogien musiikkeja kuin pätkissä ja kuvien avautumista pitää aina odotella. Kommenttiloodatkin aukenevat niin hitaasti, että minulta on jäänyt muiden blogien kommentointi minimiin ja se harmittaa vietävästi.
---
No, maalla asumisessa on etunsa ja haittapuolensa. Täytyy olla onnellinen siitä, että ylipäätänsä meillä ON yhteys. Muistan elävästi sen, kun kaverini toi tänne ekan kerran kannettavan, jotta voitiin kokeilla, onko täällä yhteyttä vai ei. Kun ruudulle ilmestyi netti, tuntui kuin maailma olisi yhtäkkiä tullut tänne pieneen mökkiin. Ihmeellisen vapauttava tunne!
---
Tämän postauksen kirjoitin uudessa vierashuoneessamme! Kyllä on luksusta, kun voi olla eri huoneissa:)
---
Pssst, Peikkokukkulan Pajapuotiin on tullut uusia tuotteita. Pistäydy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti