Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Vessatoimistosta päivää

No niin, tämä elämä menee jatkuvasti "mielenkiintoisemmaksi". Palasin kahden ja puolen viikon käsityötapahtumasta takaisin tänne maaseudun "rauhaan". Eihän täällä ole tapahtunut muuta kuin ryöstö ja metsäpalo sekä internetyhteys on lähes tyystiin kadonnut!
--
Minun kuitenkin on pakko vastata pariin tilaukseen, joten se nettiyhteys oli etsittävä jostakin. Otin kannettavan ulos ja kävelin koneen kanssa pitkin campoa, mutta kirkas auringonpaiste aiheutti sen, etten nähnyt ruudulta yhtään mitään. Tulin tänne meidän "ulkosisävessamme" ja kappas, täältä se kadonnut yhteys löytyi!
---
Nyt istun vessanpytyn kannella ja näpyttelen vastaukset pariin tilaukseen ja huvin vuoksi päätin tehdä lyhyen postauksen täältä eksoottisesta uudesta toimistostani:)
Minulta on pyydetty kuvia muista feriapöydistä. Päätin tehdä pikkupostuksen erikseen jokaisesta pöydästä, josta otin kuvan. Pöytiä feriassa oli lähes 200, joten jokaista en kuvannut. En kuvannut myös ulkomaalaisten pöytiä (Kuuba, Egypti, Peru, Bolivia, Venäjä, Kenia...). Annan seuraavissa postauksissa jonkinlaisen kuvan chileläisestä käsityöstä, vaikka PALJON tietenkin jää puuttumaankin.
---
Tässä postauksessa on kuvia naapuripöydästäni. Miehet ovat Villarricasta ja he tekevät käsin puuvateja chileläisen luonnonmetsän puusta. Olisin tahtonut ostaa yhden vadin itselleni. Suurin ja kauneimman muotoinen vati maksoi 40 euroa, mutta minuun iski säästäväisyys ja jätin vadin ostamatta. Suurin syy on se, että tahdon ostaa ihanan rautaisen kristallikruunun yhdestä keskustan liikkeestä uuteen makuuhuoneeseemme, ja jättämällä puuvati ostamatta, on jo melkein puolet valaisimen hinnasta säästössä:) Priorisointia!

Peikkokukkulan ruusupensaissa on isot valkoiset ja vaaleanpunaiset ruusut. Kotimmekin edistyy. Ikkunoiden ympärillä on karmit, portaiden alle valmistui komero ja tänään olohuoneeseen tuli pilari.
---
Edellisen postauksen arvontaan on vielä päivä aikaa osallistua!
---
Kuulumisiin!

4 kommenttia:

 1. Huh,teillä kyllä tapahtuu, mutta muistaen Etelä-Amerikan,en kauheasti ihmettele...;-Toivottavasti ei ryöstetty mitään kauhean tärkeää......)Toivottavasti löytyy se kadonnut nettiyhteys muualtakin kuin vessasta,ettei sun aina tarvitse sieltä kirjoitella.
  Aivan upeat nuo puuvadit!

  VastaaPoista
 2. Rautainen kristallikruunu on ehdoton, mutta olisi tuo vatikin ollut kaunis. Ostin tuon värisestä puusta tehdyt salaatinottimet joltain kaupustelijalta, joka tuli oven taakse eikä ollenkaan puhunut suomea. Isot ja elefantin muoto kädensijoissa. Upotin ne ensin öljyyn ja annoin imeytyä ja nyt ne ovat ikuiset. Nuo isot kulhot ovat niin kauniin väriset.

  VastaaPoista
 3. Hih, ihanan eksoottisen postauspaikan löysit!
  Ja voin jo kuvitella kristallikruunun kauneuden.

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki! Kristallikruunusta tulee sitten kuvia, kun se on paikallaan ja huone on maalattu...eli kauan vielä saatte odottaa;)

  VastaaPoista