Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen asioitaOlen saanut muutaman viime kuukauden aikana kivoja ja mielenkiintoisia haasteita, joihin en ikävä kyllä ole ehtinyt vastata, sillä ne ovat usein sisältäneet aikaa vieviä osasia, kuten vaikka valokuvien etsimistä ja niiden lataamista. Muutama viikko sitten sain haasteen Vihreät Niityt -blogista ja nyt meinaan ottaan haasteen vastaan!

Ohjeet kuuluvat näin:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Minulle tulee hyvä mieli:-Kun saan sähköpostia Suomesta perheeltä tai ystäviltä-Kun jompi kumpi Chilessä asuva suomalainen ystäväni soittaa ja kyselee kuulumisia-Kun saan mussuttaa suomalaisia irtokarkkeja-Kun saan lösähtää hyvän kirjan kanssa sohvalle, sänkyyn tai riippukeinuun-Kun Jacinta-sammakko kurnuttaa suihkulähteessä-Kun postiin on tullut jokin aikakauslehti-Kun Michilandian asiakkaat lähettävät viestiä, että vaate on mieluinen koiralle-Kun Peikkokukkulan blogin lukijat kommentoivat kuin vanhat ystävät-Kun mieheni hymyilee minulle ensimmäiseksi aamulla-Kun koirat makaavat sulassa sovussa olohuoneessa ison tyynyn päällä-Kun sade ropisee peltikattooon-Kun myrskytuuli vinkuu nurkissa-Kun parin pilvisen päivän jälkeen aurinko tulee taas esiin ja lämmittää taloa-Kun katson uutta pianoani-Kun koti on suhtkoht siisti-Kun luonto kukoistaa keväällä-Kun ajattelen Suomea-Kun puhumme suunnitelmistamme ja niistä näyttää tulevan totta


Olisi vielä vaikka kuinka, mutta onhan tässä näitä jo! Koska en ole ehtinyt viime aikoina lukea muiden blogeja, en tiedä, miten paljon tämä haaste on jo blogeissa kiertänyt. En siksi osoita tätä kenellekään erikseen, vaan toivon, että sellainen blogin kirjoittaja, joka ei ole vielä tätä haastetta saanut, nappaisi tämän mukaansa.

8 kommenttia:

 1. Minulle tuli hyvä mieli tästä! Kiitos paljon.

  Ja ihana kuva teistä, aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ihan sattumalta loysin blogisi ja tuli sitten vietettya tunti jos toinenkin kirjoituksiasi lukien! Aivan ihana, hyvantuulinen ja elamanmakuinen blogi :) Itsestani kun on aina hauska paasta kurkistamaan muiden elamaan ja muihin maisemiin (mieluusti kera monien kuvien) niin tama kylla kolahti ja kovaa! Itsekin ulkosuomalaista elamaa viettaen (osa Afrikassa, osa Uudessa-Seelannissa ja nyt jo lahempana Suomea Skotlannissa) on myos aina hauskaa seurata muiden maailmankansalaisten elamaa.
  Kaikkea hyvaa Sinulle sinne kauas kukkulalle ja ihanaa kevatta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvän mielen postauksesta!
  Ja tosi mukavaa, että sait pitää suomi-vieraita. Tiedän lähipiiristäni, kuinka tärkeitä harvinaiset vieraat ovat ulkomailla asuville ja kuinka tärkeää on saada puhua omaa äidinkieltään.
  Meillä täällä kevätaurinko jo lämmittää, tiet on liukkaita ja lumikasat matalenee pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva teistä! Noita hyvänmielenasioita on hyvä pysähtyä itse kunkin miettimään aina välillä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun otit haasteen vastaan!

  VastaaPoista
 6. Iloisia asioita on ihana lukea :)

  VastaaPoista