Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ongelma

Ikävä kyllä Peikkokukkulan blogissa on taas tämä sama ongelma, joka sitä on vaivannut jo pari kertaa aiemminkin. Oikeaa sivupalkkia ei näy, eikä postauksiin voi ilmeisestikään kommentoida. Kiitos tiedosta yhdelle lukijalle! Tämä vika on aina tullut itsestään ja myös poistunut viikon-parin päästä. Jos joku tietää syyn tähän ja sen, miten vian voi korjata, minulle voi laittaa sähköpostia. Mikäli tahdot kommentoida postauksiin, voit laittaa sähköpostia minulle: mia.emilia@gmail.com


Toivotaan, että vika poistuisi pian!


Kiitokset vielä Maiulle! Latasin ehdottamasi ohjelman koneelle ja nyt osaan pienentää kuvia. Pienemmät kuvat latautuvat blogiin nopeasti. Nyt on jo monta uutta postausta kuvineen odottamassa :)


Tämä kuva ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta laitoin sen kumminkin, jotta näette vähän olohuoneen yleisilmettä pitkästä aikaa. Kuva on otettu muutama viikko sitten, kun juhlimme suomalaisen ystäväni synttäreitä täällä meillä. Nyt tuossa nukkehyllyn paikalla on piano. Vasemmalla olevasta aukosta mennään keittiöön, urosten huoneeseen ja työhuoneeseen. Taka-alalla olevista ovista mennään kylpyhuoneeseen ja narttujen huoneeseen. Ruokapöydässä olevat vaaleat rottinkituolit ovat työhuoneestani. Kaakelilattiat meillä on siksi, että täällä ollaan sisällä kengät jalassa ja myös yli kymmenen koiran kanssa tämä on kätevää. Se myös viilentää kesän kuumuudessa.

3 kommenttia:

 1. Ehkä ongelmat riippuu selaimesta? Minulla ainakin Google Chromella tämä blogi näyttää normaalilta. Explorer on ainakin huono selain eli sitä ei kannata käyttää..

  VastaaPoista
 2. Pääsin kommentoimaan, mutta sivupalkissa ei kuvia näy...:)

  Neuvoja en osaa sinulle antaa.

  VastaaPoista
 3. Pääsen kommentoimaan vaan, jos menen suoraan katsomaan vain yhtä postausta kerrallaan. Silloinhan tulee annetut kommentit siihen alas. Muuten ei suostu kommentointi toimimaan.

  VastaaPoista