Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Nukkepostia

Tänään postissa odotti tuplayllätys! Nukkepostia Suomesta kaksin kappalein!


Ruskea paketti tuli ystävältäni. Tiedän, että siellä on nukkeja, vaikken ole sitä vielä avannutkaan. Valkoinen paketti tuli yhdeltä Peikkokukkulan blogin lukijalta. Jännitti niin kovasti sen sisältö, että tuskin jaksoin odottaa kotiin asti sen avaamista.Ja tällaisia ihanuuksia paketti piti sisällään!

KIITOS PAKETTIEN LÄHETTÄJILLE!

...ja nyt avaamaan sitä toista...Onko sinulla nukkeja tai leluja, joita et enää tarvitse? Jos tahdot niille arvoisensa elämän, voit lahjoittaa ne tulevaan nukkemuseooni. Maksan postimaksut. Peikkokukkulan museoon ovat tervetulleita nuket ja lelut, jotka ovat 70-luvulta tai sitä vanhempia. Lahjoittajan nimi tulee näkyviin tahdottaessa. Museon arvioitu avaamisaika on vuonna 2013.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo kirahvi! Onko se muuten sellainen, jonka jalkoja ja kaulaa voi väännellä? Jotenkin tulee mieleen lapsuudesta tuollainen otus, sitä en vaan muista, että oliko se jossain kyläpaikassa vai minulla itsellä :)

  VastaaPoista
 2. Minulle tuli myös sama olo tuosta kirahvista, vaikka sellaista ei meillä ole ollut koskaan. Jostain sen tuntu on käsimuistiini jäänyt!

  Mutta Mia, onko minulta nyt mennyt jotain ohi? Mihin sinä olet sitä nukkemuseoa avaamassa? Eikö ollut niin, että nykyinen kotipaikkanne ei sovellu siihen tarkoitukseen?

  VastaaPoista
 3. Minna ja Susanna: Kirahvia voi väännellä.

  Susanna: Ei ole mennyt mitään ohi, vaan en ole jaksanut juurta jaksain selittää koko episodia tänne. Tässä on ollut niin monta mutkaa matkassa, että olen kyllästynyt raportoimaan jokaista askelta blogiin;) Jossain vaiheessa teen postauksen aiheesta, jossa selvittelen tämänhetkisiä suunnitelmiamme.

  VastaaPoista