Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Outoa touhua

Odotimme koko päivän, että kone tulisi tasoittamaan tietämme, tekemään uutta tietä sekä siirtämään maata seuraavaa rakennusta varten. Koneen piti tulla klo 11 aamupäivällä. Olimme jo luopuneet toivosta, kun kello 18 kamala jylinä alkoi kuulua kukkulatieltä. Keltainen hirviö vyöryi pientä kiemuraista tietämme alas. Se oli niin suuri, että talomme näytti pieneltä sen vierellä. Männystä piti katkaista pari oksaa, että se mahtui kulkemaan. Sen piti edetä hyvin hitaasti talomme vierestä, ettei se olisi murskannut muuriamme. Vielä klo 22 kone raivasi meille yhtä uutta parkkipaikkaa. Piippiippiip se melusi aina kun peruutti. Mitä ihmettä siellä kunnantoimistossa oikein ajatellaan, kun kone lähetetään töihin vasta illalla? Viimeisen tunnin kone työskenteli pilkkopimeässä. Outoa touhua!

5 kommenttia:

 1. Tutulta kuulostaa. Meille on palautettu matot mattopesulasta klo. 22.30, tultu korjaamaan jotakin (en enää muista) klo. 20. Palautettu lentokentän toimesta kadonneet matkalaukut uudenvuonen yönä klo. 24.05. Tästä päättelen, että eräät ne ei koskaan nuku, eikä oleta muidenkaan nukkuvan:).

  Pääasia, että tulevat ja asiat hoituu. Toivottavasti teki hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
 2. Saapikohan koneen käyttäjä jotakin ylityökorvausta...:))

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tämä pimeä työ kesti myös päivän valon!

  VastaaPoista
 4. Mine: Parempi MYÖHÄÄN kuin ei mielloinkaan ;)

  Irmastiina: Vaikeaa uskoa tässä maassa!

  Eeva: No ihan kaikkea ei ehditty tehdä ja ainakin yhteen sellaiseen paikkaan tuli kuoppa, johon ei olisi pitänyt tulla. No, mennään anelemaan konetta toistamiseen kunnanjohtajalta...

  VastaaPoista
 5. Ensinnäkin tuo konen on tiehöylä, eli tiekarhu.

  Tiedätkö varmasti että oli todella kunnan viraston kone ja teidän kiusaksi lähetetty illalla kolistelemaan eikä yksityisen urakoitsijan, joka tienasi perheelleen leipää myös illalla?

  VastaaPoista