Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Classic Pooh

Concepcionissa on sellaisia kirppareita, joihin kaikki tavara ja vaatteet tulevat Yhdysvalloista. Löysin muutama viikko sitten tämän ihanan Classic Pooh -peiton 2,5 eurolla! Ei tahran tahraa, ei mitään vikaa, aivan uuden veroinen! Upeaa tehdä joskus löytöjä! Ostin aikoinani Tukholmasta isomman Classic Pooh -peiton ja sekin on minulla täällä Chilessä. Parikymppisenä olin kova Nalle Puh -fani, mutta ainoastaan alkuperäisen näköiset Puhit kelpasivat. Nalle Puh ei taida olla tällä hetkellä kovasti muodissa? Symppiksiä nuo hahmot ovat aina!


5 kommenttia:

 1. Nalle Puh on ehdoton suosikki pikku-siskoni lastenlasten elämässä. Ostan kirppiksiltä kaikki lehdet-palapelit yms, jotka vastaan tulevat. Tietävät jo odottaa joulu- ja synttär-i yms -lahjoina.

  VastaaPoista
 2. Siskoni kaksi tytärtä katselevat myös Nalle Puh-videoita ja lehtiä joita olemme sskoni kanssa metsätäneet kirppareilta. Kovasti ainakin heidän suosiossaan.

  Meidän jo aikuiset tyttäremme myös pitivät noista lehdistä ja videoista. Heille luettiin iltaisin nukkumaan mennessä Nalle Puhia. Niissä lehdissä minua kiehtoi se, että siellä ollaan niin kilttejä toisilleen.

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen peitto! Minäkin tahtoisin sinne kirpparille.

  VastaaPoista
 4. Ihan väärin, katsos kun Nalle Puh on AINA muodissa! Palvelijatar oli saanut ennen minun syntymääni aidon Disney Puhin ja kuvittele, antoi sen sitten minun leikittäväkseni. Sepä onkin lähes ainoa pehmo, jota en ole tuhonnut. Se on vain nyt miltei puhkirakastettu. Puh on ykkönen, ihan ehdottomasti paras kamuni.
  Voisit värkätä Puhin näköisen otuksen huovutuksena... olis ihan mahtijuttu!

  VastaaPoista
 5. the end to the footing and conditions of assign that you well-educated
  solar day and see what they similar to get your medium of exchange in reply.
  Otherwise, you could besides metallic element to ruefulness by and by on in a
  content of realism, you're change state off you
  entire buying wheeled vehicle so that you forestall frauds and Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone 5 Cases Personalized T-Shirts
  Custom iPhone Cases Custom iPhone 5 Cases
  Personalized T-Shirts your sample utilisation,
  you should at to the lowest degree a surpass handle elsewhere.
  You should try telecasting shopping advice. Books, videos and leave the jewelry fitness aisles.
  You can feature a hairdo holding device to accommodate devising
  purchases online. more note cards speech act an view-larceny extortion written document.
  thus, when shopping online.

  Also visit my blog :: Custom T-Shirts

  VastaaPoista