Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pilkullinen pehmoinen

Löysin "amerikan kirpparilta" tyttöjen pehmoisen pörröfleecepuseron. Ostin sen vain kankaan takia ja ompelin Blondille ihanan lämpöisen nutun. Hintaa nutulle tuli 0,80 euroa. Blondi tykkää!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, vihdoin koirapostaus<3<3<3 Kiitos myös koskettavasta kertomuksestasi suloisen Biancan kohtalosta, sitä oli todella liikuttavaa lukea. Kovasti toivon, että laittaisit koirapostauksia entistä enemmän. Olisi kiva lukea esim. kera kuvien tyypillisestä päivästänne koiralauman kanssa. Ihanaa on aina myös nähdä kutkuttavan suloisia vaatteita koiriesi yllä ja kaikkea muuta ihanaa mikä näihin hurmureihin liittyy:):) Tiedän, että todella moni kaipailee näitä koirapostauksia, vaikka harva jättääkään kommentteja;);)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että koirapostauksia on kaivattu. Yritän laitella niitäkin enemmän.

  VastaaPoista
 3. Such a cute little dog

  Do you want to follow each other on Bloglovin? Follow me and I will follow you back with pleasure. Just let me know in the comments ;)

  LA By Diana Live Magazine

  VastaaPoista